Persoonlijk Begeleider MBO 4 – Bergland De Villa, Tilburg
Werken bij Siza
Tilburg, NL
5 dagen geleden

Vrolijk, opbouwend en met aandacht

Om 7.00 uur start je dienst met de ochtendspits; iedereen moet op tijd klaar staan voor dagbesteding. Gelukkig kleedt Dennis zichzelf aan en smeert zelf zijn boterham, je vraagt naar zijn nacht en rijkt zijn medicatie uit.

Roman heeft jouw hulp nodig bij de transfer uit bed, Als hij in zijn rolstoel zit maakt je zijn ontbijt terwijl hij zijn tanden poetst en een luchtje opdoet.

Maaike geef je een compliment en tegen Marijke moet je even streng zijn. Je bewaart rust in de hectiek zodat iedereen op tijd klaar is.

Net als je denkt dat alle jongeren op weg naar dagbesteding zijn, geeft Dennis aan dat hij zijn telefoon niet kan vinden

We zoeken een persoonlijk begeleider die bekend is met de doelgroep LVB. Je weet dat contact maken de basis is en hoe je dit kan doen.

Iedere cliënt is anders en heeft een eigen benaderingsstijl. Het duurt soms even voor je die gevonden hebt, dat is de uitdaging die jij graag aangaat! Als persoonlijk begeleider ga je naast het werken in de zorg voor een aantal van jouw cliënten de zorg uitzetten en organiseren.

Je zorgt ervoor dat er een goed zorgplan ligt en coacht eventueel jouw collega's op de uitvoering. Je organiseert regelmatig een multidisciplinair overleg waarin de cliënt of de ouders centraal staan.

Wat neem je mee?

Je beschikt over een afgeronde MBO 4-zorgopleiding zoals MZ of SPW .

Heb je HBO SPH of SW , dan gaan we ook met je in gesprek.

Je hebt ervaring met cliënten met LVB.

Doelgroep & locatie

Met wie ga jij werken?

Op locatie Villa Bergland wonen en logeren 6 jongeren met LVB. Zij wonen daar zo zelfstandig mogelijk, hun zorgvragen liggen meer op het gebied van ontwikkelen naar zelfstandigheid dan op het gebied van verzorging.

Werken bij Siza

Wat kunnen we voor je betekenen?

Een uitdagend avontuur waarbij je begint met een contract voor bepaalde tijd van een jaar met uitzicht op een vast dienstverband.

Je werkt zowel dag- als avonddiensten. De arbeidsvoorwaarden zijn conform gehandicaptenzorg schaal 40 en bevat de volgende voordelen voor jou :

Dertiende maand : eindejaarsuitkering van 8,33%

144 vakantie-uren en 57 PBL-uren (op basis van fulltime)

En verder :

Onregelmatigheidstoeslag

Fiscaal voordeel bij aankoop fiets, computer of weekendje weg

Wil je door ontwikkelen? We bieden voldoende ruimte voor groei, zowel persoonlijk als in carrière! Zo voorziet Siza jou in de nodige trainingen, seminars maar ook loopbaan coaching en vitaliteitsprogramma's zijn beschikbaar voor jouw ontwikkeling.

Wij zijn op zoek naar een medewerker die in dienst wil komen bij Siza.

Het team

Met plezier volop in ontwikkeling

Je wordt onderdeel van een klein team van zes personen. Als nieuwe collega ben je flexibel en beweeg je graag mee. Je wilt je ervoor inzetten samen met je collega's een goed draaiend team op te bouwen en kan daar kartrekker in zijn, je gaat ervoor! Het team vindt het belangrijk open en transparant naar elkaar te zijn.

Feedback geven en ontvangen hoort daarbij. Er wordt hard gewerkt en dat gaat voor dit team ook gepaard met veel lol en plezier samen met collega's én met de kinderen en jongeren.

Wil jij een onderdeel zijn van een team dat zich inzet voor jongeren? Reageer en kom met ons in gesprek!

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier