Assistent Bedrijfsleider (20 uur)
Lucardi Juwelier
Utrecht, NL
3 dagen geleden

Heb jij altijd al willen werken bij de leukste juwelier van Nederland? Dit is je kans! Wij zijn namelijk op zoek naar een nieuwe assistent bedrijfsleider voor de dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag.

Als assistent bedrijfsleider bij Lucardi vind je het een uitdaging om medeverantwoordelijk te zijn voor het winkelbeeld, de omzet en de medewerkers van het Lucardi filiaal.

Je verricht daartoe een actieve bijdrage in de verkoop en je helpt en adviseert klanten. Je maakt doelen en een planning om deze te behalen en begeleidt en coacht je personeel hierin.

Ook ben je medeverantwoordelijk voor de werving & selectie van nieuwe medewerkers.

Hoe ziet je dag eruit als assistent bedrijfsleider?

Als assistent bedrijfsleider begin je de dag met een kop koffie die je meeneemt om de doelen en de planning voor die dag te bekijken.

Je denkt na over een plan hoe je met het team deze doelen kunt behalen. Vervolgens maak je een planning voor de werkzaamheden en pauzes van die dag.

Als het team daarna ook op de hoogte is gebracht van de doelen en de planning, loop je even een rondje door de winkel en zorg je dat alles er tip top uitziet en de winkel klaar is om open te gaan.

Zodra de eerste klanten binnen komen, begroet je ze met jouw stralende lach en helpt en adviseert ze waar nodig bij het kiezen van de mooiste sieraden en horloges uit het assortiment van Lucardi.

Als de klant een sieraad wil personaliseren, kan jij haar verblijden met het nieuws dat ze hem bij jou kan laten graveren! Nadat je de afgelopen weken al heel vaak hebt meegekeken, is het nu jouw beurt om gaatjes te schieten.

Nadat je de eerste oorbelletjes van de klant haar dochter hebt geschoten, heb je haar met alles kunnen helpen waar ze voor kwam.

Je loopt met haar mee naar de kassa, rekent alles netjes af, en pakt het leuk voor haar in.

Je helpt nog even een aantal andere klanten en op een rustig moment loop jij naar achter en gaat aan de slag met de planningen voor de komende tijd.

Je belt met een nieuwe kandidaat die vanochtend heeft gereageerd op de openstaande vacature. Ook help je de bedrijfsleider met het plaatsen van alle bestellingen voor de materialen die je nodig hebt.

Maar de klant staat altijd op nummer 1, dus zodra je op de winkelvloer nodig bent, dan spring je daar meteen weer bij.

Als de vracht binnenkomt met nieuwe goederen, materialen en speciale bestellingen stuur jij het team erop aan dat deze zo goed mogelijk wordt weggewerkt.

Gedurende de dag zorgen jullie er met elkaar voor dat de vitrines er weer tiptop uitzien, de sieraden netjes geëtaleerd worden en de winkel opgeruimd en schoon blijft.

Zodra de winkel is gesloten, de kas is opgemaakt, er is opgeruimd en schoongemaakt en je nog een praatje hebt gemaakt met je collega’s, zit je werkdag er alweer op!

Wat breng je met je mee?

 • Je bent sociaal, communicatief vaardig, representatief, leergierig en staat bekent om je servicegerichte karakter.
 • Je bent een kei in het plannen, organiseren en aansturen en presteren tijdens drukke momenten.
 • Het lijkt jou een uitdaging om een team aan te sturen, en je bent er van overtuigd dat je hier de juiste karaktereigenschappen en bagage voor hebt.
 • Je bent in ieder geval beschikbaar op de dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag. Daarnaast ben je flexibel inzetbaar in het weekend.
 • Door jouw grote verantwoordelijkheidsgevoel zorg jij er voor dat de winkel altijd open kan met genoeg bezetting.
 • Ook ben je op de hoogte dat je aanwezig moet zijn in het filiaal tijdens vakanties en feestdag en dat je soms alleen in de winkel staat
 • Wat bieden we jou?

 • Een salaris conform het CAO detailhandel en non-food waar Lucardi bij is aangesloten.
 • Daarnaast heb je als assistent bedrijfsleider een aantrekkelijke bonusregeling o.b.v. de prestatie van het filiaal.
 • Daarnaast zorgen wij voor 20% personeelskorting vanaf dag één, een pensioenregeling (vanaf 20 jaar), een fiets en / of sportplan, een collectieve ziektekostenverzekering waar bij je je kan aansluiten, en reiskostenvergoeding vanaf 10 km.
 • We bieden je een contract met 20 basis uren.
 • Naast de leuke collega’s en de gezellige sfeer bieden we je bij Lucardi uitdagende doorgroeimogelijkheden en zijn er voor jongeren tot 21 jaar mogelijkheden tot intern opleiden;
 • zo kan je tot 0,75 euro bruto per uur meer gaan verdienen.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier