Trainee E
Continu
Nederland, NL
1 dag geleden

Als trainee bij Heijmans Infra krijg je de kans om gedurende anderhalf jaar een kijkje in de keuken te nemen bij verschillende onderdelen van de organisatie en speel je een belangrijke rol in de mooie projecten die we uitvoeren.

Met jouw ambitie en achtergrond als uitgangspunt bepalen we samen op welke verschillende afdelingen je aan het werk gaat.

Zo is het bijvoorbeeld mogelijk dat je eerst een periode op een projectlocatie of regiokantoor aan de realisatie van een project werkt, je in de volgende periode op het hoofdkantoor in Rosmalen ervaring opdoet tijdens de verwerving of ontwerpfase van een project en dat je vervolgens bij een van onze specialistische bedrijven aan de slag gaat.

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je een specifiek bedrijfsonderdeel zó leuk vindt, dat je binnen dat betreffende onderdeel op verschillende afdelingen werkt en je daar uiteindelijk ook je plek vindt na het traineeship.

Naast je uitdagende werkopdrachten volg je samen met een groep collega-trainees een leerzaam opleidingsprogramma. Je krijgt trainingen op het gebied van onder andere projectmanagement, adviesvaardigheden en communicatie, je bezoekt samen projecten en wisselt met elkaar ervaringen uit.

Behalve kennis en kunde is er binnen het programma veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling. Je hebt een mentor die je begeleidt en bij wie je terecht kunt voor vragen en advies.

Door het traineeship leer jij de organisatie goed kennen (én andersom), blijf je ook na je studie actief bezig met je ontwikkeling en kom je erachter in welke rol je het beste uit jezelf haalt.

Zo zorgen we samen voor een optimale start van jouw carrière binnen Heijmans!

Functieeisen

 • Je beschikt over een afgeronde opleiding Elektrotechniek of Energietechniek;
 • je bent net afgestudeerd of beschikt over maximaal 2 jaar werkervaring;
 • je bent initiatiefrijk, doortastend en resultaatgericht;
 • je beschikt over een goed organisatievermogen en je bent stressbestendig.
 • Bedrijfsomschrijving

  Als trainee werk je bij Heijmans Infra. Onze kernactiviteiten zijn het aanleggen, onderhouden en reconstrueren van (snel)wegen, vliegvelden, bedrijfsterreinen en het inrichten van de openbare ruimte in woon-

  en winkelgebied. Daarnaast houden we ons bezig met het ontwerp en installatie van verlichting, bewegwijzering, matrixborden, geleiderails, complete verkeers-

  regelinstallaties, camera-, tol- en beveiligingssystemen en andere maatregelen die de veiligheid en verkeersdoorstroming op de weg verbeteren.

  Een complex en uitdagend werkveld dus!

  Arbeidsvoorwaarden

  Heijmans biedt medewerkers een inspirerende en uitdagende werkomgeving waarin je de kans krijgt je zowel persoonlijk als professioneel te ontwikkelen.

  De randvoorwaarden en faciliteiten om je functie goed te kunnen uitoefenen, zijn bij ons vanzelfsprekend goed geregeld. We ondersteunen en stimuleren onze medewerkers daarnaast onder meer via de Heijmans Academie en samenwerking met hoogwaardige kennisinstituten, zoals de Technische Universiteiten en Hogescholen.

  Een goed arbeidsvoorwaardenpakket vinden we passen bij onze hoge waardering voor vakmanschap.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier