Verpleegkundige Westerstein
Lelie zorggroep
Rotterdam, Netherlands
4 dagen geleden

Hier ga je werken

Wil jij als verpleegkundige een coachende en sturende rol in het team bekleden, op een psychogeriatrische afdeling in een huiselijke sfeer?

Dan past deze functie goed bij jou! Jij komt te werken op Westerstein, gelegen in Hoogvliet. Op de eerste twee etages van deze locatie biedt Lelie zorggroep kleinschalige verpleeghuiszorg.

Zowel op de eerste etage als op de tweede etage wonen 16 á 17 bewoners. Elke afdeling heeft twee huiskamers en de bewoners hebben ieder hun eigen ruime kamer met badkamer.

Met elkaar bieden wij onze bewoners persoonsgerichte zorg in een positief en open leefklimaat. Wil jij ons team komen versterken?

Dit is wat je gaat doen

Als verpleegkundige heb je een divers takenpakket. Je helpt jouw medecollega’s in de zorg en voert waar nodig verpleegtechnische handelingen uit.

Op de werkvloer ben jij de kapitein aan het schip : Jij geeft sturing aan jouw collega’s en behoudt hierbij het overzicht op de afdeling.

Jij bent tevens ook sparringpartner : samenwerken met het team vind jij belangrijk en daar haal jij voldoening uit. Hierbij geef je ook feedback aan collega’s, observeer jij de groepsdynamica op de afdeling, ondersteun je de EVV’er bij het opstellen van de zorplannen en werk je samen met de woonbegeleiders op het gebied van welzijn.

Het sociale netwerk van de bewoner wordt zoveel mogelijk betrokken.Op de afdelingen staan persoonsgerichte zorg en het zo goed mogelijk in stand houden van de zelfredzaamheid van de bewoners centraal.

Jij denkt mee aan hoe deze zorg geoptimaliseerd kan worden. Kortom : een functie waar je echt iets voor je bewoners en collega’s betekent en je gewaardeerd wordt!

Dit verwachten wij van jou

Ben jij die kandidaat :

 • Met een afgerond verpleegkundig diploma op niveau 4 of 5?
 • Die BIG geregistreerd is en wiens verpleegtechnische handelingen up to date zijn?
 • Wiens hart in de ouderenzorg ligt en kan aansluiten op de belevingswereld van de psychogeriatrische bewoner?
 • Die coachende en sturende kwaliteiten heeft, waarbij feedback geven én ontvangen een belangrijk thema is?
 • Die sterk gericht is op samenwerking, maar ook individueel beslissingen durft te nemen?
 • Goed kan observeren en evalueren?Dan maken we graag kennis met jou! Wij vinden het belangrijk dat je onze missie en visie onderschrijft, jij herkent of respecteert de christelijke identiteit van onze organisatie.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier