Technisch Projectleider
Gemeente Amsterdam
Amsterdam, NL
6 dagen geleden

Overtuigend bijdragen aan imposante infrastructurele projecten in Amsterdam-Oost? Het kan als technisch projectleider bij het Ingenieursbureau van de gemeente Amsterdam.

De functie

Als het ergens bruist, dan is het wel in Amsterdam-Oost. Kijk maar naar de gebiedsontwikkelingen op IJburg, Zeeburgereiland en Over-

Amstel, bij de Arenapoort en in Bijlmer Centrum. Allemaal projectgebieden die van groot belang zijn voor onze bewoners en bezoekers.

Jij bent als projectleider verantwoordelijk voor de technische aspecten van uiteenlopende deelprojecten binnen een van deze gebieden.

Zo draag je een overtuigend steentje bij aan de meest interessante infrastructurele projecten in onze hoofdstad.

Dit ga je doen

In jouw functie als technisch projectleider is geen dag hetzelfde. Er ligt een prachtige opgave tot stadsvernieuwing. Denk aan sloop-

en nieuwbouwprojecten, bodem- en asbestsaneringen, kadeconstructies en maaiveldinrichtingen. Vanuit ons eigen ingenieursbureau zet jij je stevige civieltechnisch kennis in voor meerdere deelprojecten.

De betrokken projectteams, die wisselen in samenstelling en grootte, kunnen rekenen op jouw heldere sturing tijdens de voorbereiding en de uitvoering.

Tijdens de voorbereidingsfase borg je de technische wensen en eisen, verzorg je de benodigde onderzoeken en stel je projectplannen op.

Je onderhoudt nauwe contacten met onder meer voorbereiders en planners. Eventuele knelpunten signaleer je en je komt samen met specialisten, zoals kostendeskundigen en inkopers, tot heldere adviezen en concrete oplossingen.

Zo zetten jullie samen een stedenbouwkundig idee om in een uitvoerbaar en beheersbaar ontwerp.

Ook tijdens de uitvoering van je deelprojecten blijf je betrokken. Je houdt de financiën, kwaliteit en voortgang nauwlettend in de gaten.

Betrokkenen zoals directievoerders en aannemers ervaren jou als een oprechte sparringpartner met veel kennis van zaken. Zaken als budget, planning en informatieverstrekking zijn dankzij jou op orde.

Omdat het ingenieursbureau volop in ontwikkeling is, richt je je ook op interne professionalisering. Je overziet de verschillende projecten en hun onderlinge samenhang en voelt de belangen die spelen goed aan.

Ook ben je betrokken bij ontwikkelingen als BIM en systems engineering.

Dit is jouw kracht

Met je team mooie projecten realiseren; daar sta jij voor. Collega’s kunnen rekenen op jouw betrokkenheid. Op natuurlijke wijze begeleid en coach je hen en je draagt overtuigend bij aan de sfeer in het team.

Met klanten en andere betrokkenen bouw je hechte relaties op. Resultaat behalen; dat is wat jij doet en je stimuleert ook anderen daarin.

Je bent ijzersterk in het ontleden van complexe vraagstukken, ziet razendsnel kritische details, legt verbanden en komt proactief met oplossingen. Verder heb je :

 • Hbo werk- en denkniveau, aan te tonen met diploma of opgedane kennis en werkervaringen;
 • Recente werkervaring met het geven van leiding binnen (groot)stedelijke projecten aan meerdere teams tegelijk;
 • Recente ervaring opgedaan met gebiedsontwikkeling en (groot)stedelijke projecten in de rol van projectleider;
 • Ervaring met het begeleiden en opleiden van collega's in het werkveld.
 • Dit bieden wij je

  Maximaal € 4.242,- (van salarisschaal 10a) tot maximaal € 4.859,- bruto per maand (salarisschaal 11) op basis van een 36-

  urige werkweek. Je exacte salaris is afhankelijk van je opleiding, kennis en ervaring..

  Complexe, afwisselende werkzaamheden en een plek in een collegiaal, divers team waarbinnen iedereen zijn identiteit en eigenheid behoudt.

 • De mogelijkheid om thuis te werken en flexibele werktijden te hanteren, voor een goede balans tussen werk en privé.
 • Een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, met onder meer opname in het ABP-pensioenfonds, een maandelijkse bijdrage aan je ziektekostenverzekering en een individueel keuzebudget dat je vrij kunt besteden.
 • Uitstekende opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden zoals officetrainingen, mindfulness en vakspecialistische opleidingen.
 • Hier ga je werken

  Amsterdam groeit! Elk jaar komen er meer bezoekers, bewoners en bedrijven naar onze prachtige stad. Bij de gemeente Amsterdam werken we met 14.

  000 collega’s dagelijks aan een veilige, schone stad waar het goed wonen, werken en ontspannen is. Dit doen we voor de 2,3 miljoen bezoekers van Sail, maar ook voor de buurman die graag een bloemperkje voor de deur wil.

  Je kunt je voorstellen dat het hierbij belangrijk is dat we assets zoals verhardingen, bruggen, kademuren en openbare verlichting goed onderhouden.

  Energietransitie, klimaatadaptatie, mobiliteitstransitie, een veilige infrastructuur, een leefbare openbare ruimte; het zijn grote opgaves.

  Ons ingenieursbureau werkt hieraan met bijna 1.000 collega’s. Het zijn dé partners binnen de stad op het gebied van inkoop, techniek en projectrealisatie in grond-

  weg- en waterbouw. Diverse constructeurs, hydrologen, werkvoorbereiders, projectleiders, directievoerders, planners, risico-

  analisten en innovatie-aanjagers bieden expertise op water en deltatechnologie, stedelijke inrichting en milieu, infrastructuur, verkeersadvies, project-

  en contractmanagement. Zij werken onder meer aan het creëren van land voor IJburg, de instandhouding van tientallen bruggen en kilometers walmuur, de renovatie van tunnels en de inrichting van honderden straten en vele gebiedsontwikkelingen.

  Binnen het ingenieursbureau zijn diverse teams Maaiveld actief. Deze teams ontwikkelen de technische ontwerpen voor projecten gericht op de inrichting van de openbare ruimte.

  Jij gaat aan de slag bij het team Maaiveld Oost.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier