EPA-W Adviseur (NTA8800)
TriaCon Zwolle
Zwolle, NL
5 dagen geleden

Bedrijfsprofiel

TriaCon B.V. begeleidt en ondersteunt op een onafhankelijke en professionele wijze bij ontwikkeling-, bouw-, renovatie-, huisvestings- en inrichtingstrajecten.

De naam TriaCon is een afgeleide van trias’ (driedeling) en consultancy’. Deze driedeling staat voor de expertisegebieden Bouwmanagement, Vastgoedconsultancy en Onderhoudsconsultancy.

TriaCon werkt voor een breed scala aan opdrachtgevers in de publieke- en private sector, waarbij de opdrachtgevers bestaan uit gebouwbeheerders en eigenaren, overheden en de bouwsector.

De dienstverlening bestaat onder andere uit de begeleiding bij aanbestedingstrajecten, onderhoudsvraagstukken, MJOP’s, verduurzaming, asbestsaneringen, vastgoedstrategieën, renovaties en nieuwbouwprojecten.

Bedrijfscultuur

TriaCon B.V. kenmerkt zich door een platte organisatiestructuur met korte communicatielijnen. Samenwerking en een goede onderlinge verstandhouding vinden ze belangrijk.

Dit blijkt onder ander uit de gezamenlijke vrijdagmiddaglunch en -borrel. Gezamenlijk lever je namelijk een kwalitatieve, betrouwbare en integrale dienstverlening.

De werkwijze laat zich omschrijven als praktisch en resultaatgericht. Samen met de klant bepalen zij de uitgangspunten waaraan deze dienstverlening moet voldoen, zodat het eindresultaat voldoet aan alle verwachtingen.

Daarbij maken ze gebruik van een goede dosis gezond verstand : "Eerst denken, dan doen." Tot slot is TriaCon als organisatie maatschappelijk betrokken en organiseren ze jaarlijks een uitje waarbij ze de handen uit de mouw steken voor een onderling gekozen goed doel.

Het Team

Jij komt te werken binnen het team Beheer en Onderhoud. Dit team bestaat uit tien leden, die zich dagelijks bezighouden met het ontzorgen van onze opdrachtgevers (voornamelijk woningcorporaties) bij diverse onderhoudsvraagstukken van hun bezit.

Je bent regelmatig zelfstandig of als duo buiten de deur voor inspecties.

Over de functie

Als EPA-W Adviseur (NTA8800) ga je er zelfstandig op uit om het woningbezit van jouw klanten op te nemen. Door heel het land ben jij onderweg, in je eigen auto van de zaak, om op bezoek te gaan bij bewoners van jouw opdrachtgevers (veelal woningbouwcorporaties).

Bij de verschillende woningen breng jij in kaart wat het energielabel is. Jij voert daarvoor een inspectie uit waarbij je een technische opname doet en de beschikbare gegevens van de woning verzamelt.

Verder teken je waar nodig de plattegronden met afmetingen zelf uit en noteer en beoordeel jij de materialen, installaties, e.

d. Deze gegevens bundel je samen in het klantdossier waarna jij het opstellen en actualiseren van de diverse energielabels verwerkt in Vabi Assets.

door jouw opnames en advies weten jouw klanten precies wat de huidige staat is van het woningbezit en wat er voor nodig is om dit naar een hoger plan te tillen als het gaat om verduurzaming.

Kortom : een afwisselende baan waarbij jij jouw steentje bij kan dragen aan de duurzamer Nederland!

Functie eisen

 • Minimaal afgerond MBO 4 in Bouwkundige of Installatietechnische richting.
 • Relevante werkervaring als Bouwkundig professional.
 • In het bezit van een EPA-W certificaat conform NTA8800 (pré).
 • Competenties

 • Flexibel, resultaatgericht en ambitieus.
 • Analytisch, nauwkeuring en communicatief vaardig.
 • Betrokken, sociaal en klantgericht.
 • Wat biedt TriaCon B.V.?

 • Een werkweek van 32 tot 40 uur.
 • Een markconform salaris, afhankelijk van ervaring, leeftijd en vooropleiding.
 • Een leaseauto en mobiele telefoon.
 • Een jaarcontract met uitzicht op een vaste aanstelling bij wederzijdse tevredenheid.
 • Een bruto vergoeding van de basiszorgverzekering.
 • De mogelijkheid om je verder te ontwikkelen door middel van opleidingen en cursussen. Denk hierbij aan doorgroeien op het gebied van Duurzaamheid.
 • Heb jij al wel ervaring als EPA-W Adviseur, maar beschik jij (nog) niet over de juiste NTA8800-certificering? Dan stelt TriaCon B.
 • V. je in staat de benodigde certificering te halen.

  Interesse?

  De werving voor deze vacature wordt exclusief verzorgd door Headhuntersteam Zwolle. Daarvoor kun je contact opnemen met Gaby Bres, Consultant Bouw & Civiel, via het telefoonnummer 06-40701884 038-4212118 of door jouw CV en motivatiebrief te versturen naar g.

  bres headhuntersteam.nl.

  Overijssel Vast N.o.t.k.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier