Commercieel Medewerker Kantoormeubilair
Intro Personeel
Nieuwegein, Utrecht
1 dag geleden
source : nationale vacaturebank

Vriendelijk sta je de klant te woord. Als Commercieel Medewerker kantoormeubilair geef je hem gedegen advies over aan te schaffen kantoormeubelen.

Even later komt er mailtje binnen : de klant heeft de offerte geaccepteerd. Bingo!De verkoop van meubelen is je belangrijkste taak in deze fulltime functie van Verkoopadviseur.

Elke dag ben je op het hoofdkantoor van de opdrachtgever bezig met de verkoop ervan. Telefonische aanvragen behandelen, aanvragen uit de mail verwerken, offertes opstellen, klanten ontvangen in de showroom en op bezoek bij klanten.

Je bent verantwoordelijk voor :

 • Het verkopen van (kantoor)meubels
 • Klantbezoeken
 • De bijbehorende administratieve werkzaamheden
 • Het up-to-date houden van de showroom
 • Waar én met wie je dit doet? Bij een bedrijf dat kantoormeubilair verkoopt vanuit Nieuwegein. Je krijgt er een stel leuke collega's bij.

  Ze werken er vaak al langere tijd. Verder leer je ze niet alleen kennen tijdens het werk, maar ook tijdens pauzes en bedrijfsuitjes.

  In de pauze kan je bijvoorbeeld een potje tafeltennis met ze doen. Een toffe werksfeer dus.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier