Accountmanager Mediaconcepten in Amsterdam
SalesToppers
Amsterdam, NL
2 dagen geleden

Voor de afdeling sponsoring zoeken wij een Accountmanager Mediaconcepten die verantwoordelijk is voor het acquireren van sponsors in en rondom bestaande en nieuwe televisie formats.

Daarbij werkt de Accountmanager Mediaconcepten samen met de sponsorafdeling.

De functie :

De Accountmanager Mediaconcepten is verantwoordelijk voor de realisering van sponsoring inkomsten in en rond bestaande en nieuwe televisie formats.

Daarnaast geeft de Accountmanager Mediaconcepten invulling aan de sponsorbehoeftes vanuit producties. De Accountmanager Mediaconcepten onderzoekt de adverteerdersmarkt en legt contacten met sponsors en adverteerders.

Verder leg je de sponsorafspraken vast in een contract en is daarbij verantwoordelijk voor een goede uitvoering van de gemaakte afspraken.

De ideale kandidaat :

Als Accountmanager Mediaconcepten beschik je over een HBO / W0 werk- en denkniveau met minimaal twee jaar aantoonbare ervaring als Account Manager in de B2B sales.

Wij zoeken een creatief, flexibel, initiatiefrijk en zelfstandig ondernemend sales talent. Als Accountmanager Mediaconcepten is in staat om televisieprojecten zelfstandig te exploiteren, efficiënt te organiseren en de combinatie tussen communicatie en televisie optimaal te maken.

Je bent super commercieel en je gaat een bijdrage levert aan de exploitatie en uitbouw van de verschillende televisiemerken.

Wat bieden wij onze Accountmanager Mediaconcepten!

Wij bieden je een uitdagende sales functie als Accountmanager Media Concepten bij een snel groeiende dynamiscche Internationale organisatie.

Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Een zeer goede commissieregeling en bonussysteem, The sky is the Limit!. Een beloning die uitzonderlijk hoog is en een uitstekend pakket van secundaire arbeidsvoorwaarden.

Veel aandacht voor coaching en opleiding. Leaseauto, laptop en smartphone behoren tot je standaarduitrusting.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier