Digital Workplace Allround Engineer - regio Arnhem of Amstelveen
CGI
Arnhem , Netherlands
1 dag geleden

Position Description

Ben jij een Digital Workplace Engineer in hart en nieren, met brede kennis van techniek? Houd je ervan om met de nieuwste technieken bezig te zijn op het gebied van Productiviteit en Digitale Werkplekken?

Wil je werken in een dynamische omgeving, waarin snelle en efficiënte technische ondersteuning aan onze klanten geboden wordt?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

Jij bent de expert op gebied van Digital Workplace oplossingen en zorgt voor de continuïteit van dienstverlening en vernieuwing naar onze klanten.

Je bent in staat om problemen snel te identificeren, verbeteracties op een duidelijke manier te communiceren en deze zelfstandig te ontwerpen, implementeren en beheren.

Kennis van Microsoft 365 en Azure is een grote pré.

Wat breng je mee?

 • HBO Werk- en denkniveau;
 • Kennis en ervaring met Microsoft 365 : Office 365, Enterprise Mobility + Security, Windows 10, Windows Virtual Desktop;
 • Kennis en ervaring met Server Based Computing / VDI-oplossingen : Citrix Workspace (XenApp), XenDesktop, Citrix Cloud), MS Remote Desktop Services, Image Management, Applicatie virtualisatie;
 • Bij voorkeur ervaring met Microsoft Azure : Cloud Platform beheer, Hybrid Cloud beheer;
 • Bij voorkeur ervaring met management tooling zoals : Ivanti Automation en Workspace control (voorheen RES Automation Manager en RES Workspace Manager), FSLogix;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en de Engelse taal in woord en geschrift.
 • Waar kom je terecht?

  Vanuit een van onze kantoren in Arnhem of Amstelveen, maak je deel uit van een multidisciplinair team als onderdeel van onze Global Technology Operations (GTO) unit.

  Vanuit dit team bieden we Managed Productivity diensten en Digital Workplace diensten aan klanten in Centraal- en Oost-Europa maar vooral richting de Nederlandse markt, ter ondersteuning van ons bredere CGI GTO portfolio.

  GTO levert met verschillende multidisciplinaire teams infrastructuur diensten aan klanten in de Nederlandse markt en ondersteunt andere CGI units in de levering van ons bredere CGI portfolio.

  Vanuit diverse vestigingen in Nederland beheren gespecialiseerde, kritische, gemotiveerde en enthousiaste teams cruciale private en public cloud infrastructuren voor onze klanten.

  Hierbij streeft GTO een open, behulpzame en servicegerichte dienstverlening na.

  Wij hebben passie voor IT Security, informatiebeveiliging en infrastructuren en worden uitgedaagd het beste uit onszelf te halen in een inspirerende werk- en leeromgeving waarin creativiteit, zelfstandigheid en meedenken wordt gestimuleerd.

  GTO NL is een ambitieuze en informele organisatie met de ambitie om komende jaren flink te groeien.

  Ons aanbod?

  Een vaste baan en de mogelijkheid om aandeelhouder te worden en zo mee te delen in onze successen. Zo wordt werken bij CGI dubbel beloond.

  Via de CGI Academy de juiste trainingen te volgen, want jouw persoonlijke ontwikkeling vinden wij belangrijk en staat bij ons voorop.

  Een plek in onze hechte community waar we samen met elkaar de verantwoordelijkheid van projecten dragen en klantverwachtingen overtreffen. Een rol in ons CGI verhaal.

  Are you ready to Be part of our story?

  Interesse?

  Solliciteer dan direct!

  Wil je eerst meer informatie over de inhoud van de vacature? Neem dan contact op met

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier