GZ-psycholoog Volwassenen ZZP - Delft at Mentaal Beter
Mentaal Beter
Delft, Zuid-Holland
1 uur geleden

Wat ga je doen?

Je behandelt cliënten met een grote verscheidenheid aan psychische problematiek, zoals bijvoorbeeld angst- en stemmingsstoornissen, PTSS en persoonlijkheidsproblematiek.

Behandelingen vinden in de SGGZ plaats. Ze worden over het algemeen individueel aangeboden, ondersteund door e-health, en waar mogelijk in groepsverband.

Behandelingen zijn zoveel mogelijk volgens de richtlijnen en evidence based, met veel ruimte voor eigen inbreng en creativiteit.

De hulpvraag van de cliënt staat altijd centraal. Het doen van psychologisch onderzoek is mogelijk. Je beschikt dus over een gevarieerd takenpakket! Tevens bieden wij begeleiding vanuit onze zelfsturende organisatie.

Mentaal Beter is een organisatie die inzet op goede opleidingskansen, om die reden krijg je opleidingsmogelijkheden aangeboden binnen jouw vakgebied en al aanwezige kennis.

Wie zoeken wij?

Binnen Mentaal Beter streven we naar een harmonieuze samenwerking tussen verschillende individuen, disciplines en expertises.

Hierin vinden we in elk geval de volgende punten belangrijk :

 • Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring als geregistreerd GZ-psycholoog.
 • Je hebt verschillende cursussen afgerond zoals bijvoorbeeld; CGT, EDMR, ACT en Schematherapie.
 • Je hebt ervaring als regiebehandelaar en krijgt energie van het geven van werkbegeleiding.
 • Je wilt het team naar een hoger plan te trekken.
 • Je bent minimaal 24 uur per week beschikbaar.
 • Team Delft

  Werken bij Mentaal Beter is onderdeel zijn van één gezamenlijk doel : Heel Nederland Mentaal Beter . Van Groningen tot Terneuzen en van Hoofddorp tot Tilburg.

  Ieder team heeft een eigen verhaal, iedere collega een eigen motivatie. Samen zijn we één geheel, één organisatie, met dezelfde kernwaarden : persoonlijk, duidelijk, doelgericht en actief samenwerken.

  De vestiging Delft is niet ver gelegen van het station en het centrum. Samen met een team van ervaren psychologen en GZ-psychologen zorgen jullie er voor dat zowel Kind en Jeugd als Volwassenen in de bggz en sggz de juiste hulp krijgen.

  Het is een team dat betrokken is met elkaar en gepassioneerd is waarin kwaliteit van zorg en zorg voor elkaar hoog in het vaandel staan.

  Wat bieden wij jou?

  Wij werken in kleine teams, volgens de Holacracy-methode. Dit is een besturingsmodel waarbij de verantwoordelijkheden worden verdeeld over alle medewerkers binnen het team.

  Door effectieve overleggen is er veel ruimte voor eigen initiatief en worden spanningen en problemen snel en doelgericht aangepakt om ontwikkeling mogelijk te maken.

  Op deze manier werken we op een laagdrempelige en persoonlijke manier wat leidt tot een hoge mate van betrokkenheid, toegankelijkheid en openheid binnen het team.

  Via de volgende link lees je meer over deze methode : Holacracy-methode.

  Verder bieden wij ook het volgende :

 • Een onconventionele en uitdagende functie waarin je veel autonomie krijgt.
 • Voldoende expertise binnen de organisatie en kan hierdoor veel van elkaar leren.
 • Een mooie balans tussen werk en privé. Je beheert je eigen agenda en hebt de mogelijkheid om thuis te werken (ook na Covid-19).
 • Laptop wordt hierbij gefaciliteerd.

  Over Mentaal Beter

  Mentaal beter worden en blijven dat is waar wij voor staan! Het is ons doel om mensen te helpen met het aanpakken van psychische problemen die hun dagelijks leven belemmeren.

  Mentale vitaliteit is immers van uiterst groot belang voor het leiden van een gelukkig leven.

  Wij zijn een curatieve geestelijke gezondheidszorg (ggz) aanbieder met een landelijk netwerk bestaande uit (GZ-) psychologen, orthopedagogen, psychotherapeuten, klinisch psychologen en psychiaters.

  Met ruim 1000 medewerkers verspreid over 100 locaties door heel Nederland, werken we volgens onze vier kernwaarden : persoonlijk, duidelijk, doelgericht en actief samenwerken.

  Daarnaast zijn wij continu op zoek naar effectievere en innovatieve behandelmogelijkheden.

  Zowel jong als oud kunnen bij ons terecht voor behandelingen in de generalistische basis ggz (gb-ggz) en specialistische ggz (s-ggz).

  Wij zijn gespecialiseerd in het behandelen van lichte tot matige klachten die te maken hebben met depressie, angststoornissen, trauma, ADHD, autisme en somatisch-symptoomstoornissen.

  Het verminderen van klachten is echter niet het enige waaraan wij werken : bij elke behandeling zorgen we ervoor dat mensen groeien in hun zelfredzaamheid en weer de regie over hun eigen leven kunnen oppakken, ongeacht hun leeftijd.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier