Sales support engineer
Edison Projectmanagement B.V.
Amersfoort, Netherlands
6 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

Nieuw Functieomschrijving Sales support engineer Als sales support engineer je nauw samen met de commerciele buitendienst.

Je bent intern en extern aanspreekpunt voor lopende offertes tot en met de plaatsing van een order. Je begeleidt het traject van offerte tot plaatsing order en onderhoudt daarbij alle voorkomende commerciële contacten.

In je functie vertaal je aanvragen in offertes. Daarnaast ondersteun je wanneer nodig de accountmanager. Je houdt je bezig met het actief opvolgen van voorkomende offertes en je bewaakt de salesfunnel.

Bovendien ben je verantwoordelijk voor het samenstellen en communiceren van technisch inhoudelijke voorstellen en biedt je nazorg aan de klant.

 • Functie eisen Sales support engineer Je hebt een MBO opleiding afgerond in de richting van Werktuigbouwkunde; Je hebt affiniteit met machinebouw en procestechniek;
 • Je hebt kennis van Microsoft Office programma's. Bedrijfsprofiel Edison Voor lifetime development. Edison heeft oog voor jouw belang.

  We zoeken verbinding en creëren vervolgens de beste oplossingen voor jou als persoon. Dit doen we in jouw carrièrepad, maar ook in jouw ontwikkeling en opleiding.

  We willen een optimale bijdrage leveren in alles wat we doen en streven daarbij naar het hoogst haalbare. Bedrijfsprofiel Opdrachtgever Open en informeel Arbeidsvoorwaarden Je krijgt een goed arbeidsvoorwaardenpakket, met o.

  a. reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer en een pensioenregeling via Edison; Je krijgt volop ruimte voor doorgroeimogelijkheden en zelfontplooiing, hierin krijg je ondersteuning van Edison door gezamenlijk een opleidings- en ontwikkelingstraject op te stellen met een budget tot €2000,-.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier