VR/AR Developer
Boskalis
Rotterdam
19 uur geleden

Wie jij bent

Vaardigheden, kennis en ervaring

Jij bent de VR / AR Developer waar we naar op zoek zijn als je het volgende meebrengt :

 • Je beschikt over minimaal HBO werk- en denkniveau;
 • Je hebt een afgeronde opleiding in de richting van Game Development of Game Design of een afgeronde opleiding Informatica met enkele jaren werkervaring op het gebied van game of 3D techniek;
 • Je beschikt over een rijbewijs en vindt het geen probleem om projecten van Boskalis in Nederland te bezoeken;
 • Affiniteit met techniek en de projecten van Boskalis.
 • Je hebt een pro actieve instelling en werkt makkelijk samen met collega’s vanuit diverse disciplines.
 • Over het bedrijf

  In de rol van VR / AR Developer kom je te werken bij Boskalis Nederland. Boskalis Nederland is als onderdeel van Koninklijke Boskalis Westminster N.

  V. de business unit die actief is op de Nederlandse markt. We treden op als aannemer van omvangrijke en complexe projecten of als partner in Design & Construct opdrachten.

  We participeren in publiek-private projecten en zijn medeontwikkelaar van nieuwe ruimte en natuur. Als partner van de klant realiseren wij complexe infrastructurele werken binnen de keten van ontwerp, projectmanagement en uitvoering.

  We streven ernaar onze oplossingen zo duurzaam mogelijk te ontwerpen en te realiseren. Onze voornaamste opdrachtgevers zijn Rijkswaterstaat, provincies, waterschappen, gemeenten en private opdrachtgevers.

  Wij bieden

  Werken bij Boskalis Nederland als VR / AR Developer betekent werken in een organisatie met korte lijnen en zowel top-down als bottom-

  up verloopt de communicatie soepel. Onze organisatie wordt gekenmerkt door de kernwaarden ondernemerschap, passie & trots, lerend vermogen, ondersteunend samenwerken en professionaliteit.

  De werksfeer kan getypeerd worden als prettig informeel. Oog voor kwaliteit en dienstverlening hebben we binnen onze organisatie hoog in het vaandel staan.

  Binnen Boskalis hechten we veel belang aan jouw gezondheid en welzijn. Gedurende het hele jaar kun jij bij Boskalis deelnemen aan sportieve evenementen en gebruik maken van preventieve hulpbronnen.

  Zo kunnen we het allerbeste uit ons zelf halen en blijven we Samen Fit!

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier