Werkvoorbereider Spoorse Kabels
BAM Infra Nederland
Amsterdam, NLD
1 dag geleden

Building a sustainable tomorrow

Heb jij ervaring binnen de railinfra-omgeving?

Ben jij een echte regelaar?

Weet jij ook hoe het is om in een projectenorganisatie te werken?

Check, check en check! Wij zoeken een werkvoorbereider binnen onze divisie spoorse kabels waar jij met volle overgave de uitvoering van onze railprojecten organiseert.

Jouw missie

Als werkvoorbereider spoorse kabels is jouw prioriteit om ervoor te zorgen dat alles goed geregeld is voor jouw uitvoerende collega’s, zodat zij in één keer goed aan de slag kunnen.

Daarbij ben jij de verbinder tussen de collega’s binnen en buiten die werken aan het leggen van kabels en leidingen langs het spoor.

Naast het zorgen dat alles soepel loopt, is het belangrijk om steeds mee te denken hoe wij het samen steeds beter kunnen doen als team voor onze klanten.

Jouw positie zorgt ervoor dat je veel ziet en kan helpen in deze optimalisatie van het proces / project. Je bent een belangrijke schakel in ons proces van tenderen, voorbereiden, uitvoeren en uiteindelijk het beheer.

Wat breng je mee?

Als werkvoorbereider heb jij de vaardigheden om een strakke werkplanning en begroting op te stellen voor verschillende projecten binnen het team.

Je werkt nauwkeurig, neemt initiatief en hebt altijd het overzicht. Zo weet jij de controle te behouden. Jij bent in staat om vanuit jouw rol projecten zo efficiënt en effectief mogelijk te plannen en voor te bereiden.

Wij zoeken iemand die :

 • gewerkt heeft in een railinfra-omgeving.
 • ervaring heeft in werkvoorbereiding van projecten;
 • weet hoe het is om te werken binnen een projectenorganisatie en vindt dit ook leuk.
 • Verder is er de mogelijkheid om hybride te werken. Standplaats is Amsterdam of 's-Hertogenbosch.

  Wat kun je van ons verwachten?

  BAM Infra Rail biedt een veelzijdige functie met veel uitdaging en ruimte voor eigen inbreng. Je komt te werken in een positieve werksfeer met een bedrijfscultuur waarin samenwerken en elkaar stimuleren en motiveren centraal staan.

  Met meer dan voldoende mogelijkheden voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. Dit doen wij door gebruik te maken van BAM Learning en de trainingen van GoodHabitz.

  Dit is een online leeromgeving voor persoonlijke groei en ontwikkeling met meer dan 120 trainingen die je 100% digitaal kunt volgen waar en wanneer jij wilt.

 • Verder bieden wij jou een goed salaris (per 4 weken, 13x per jaar) en een volwassen pakket secundaire arbeidsvoorwaarden (cao Bouw & Infra), zoals;
 • een leaseauto of een mobiliteitsbudget;
 • 25 vakantiedagen en 15 roostervrije dagen;
 • opbouw van een goed pensioen;
 • collectieve zorgverzekering;
 • opleiding en training;
 • korting op fitness, privéverzekeringen, huishoudapparatuur vanuit BAM Homestudios en meer.
 • Jouw werkomgeving

  Je komt te werken bij een van onze specialismen : het leggen van leidingen en kabels langs het spoor. Zowel voor heavy- als voor lightrail leggen wij kabels voor de elektriciteitsvoorziening, spoorbeveiliging en communicatie.

  Daarnaast realiseren wij stationsinstallaties : camerabewaking, toegangscontrolesystemen, omroepsystemen, WLAN et cetera.

  We zijn betrokken bij grote projecten zoals de ombouw van complete stations en spoorverdubbelingen. We werken onder meer voor ProRail, RET, HTM, GVB en RTU.

  Wie zijn wij?

  BAM Infra Rail is een allround railbedrijf. Betrouwbaarheid, klantgerichtheid, samenwerking en bestendigheid vormen de rode draad in onze werkzaamheden.

  In Nederland is ProRail onze grootste opdrachtgever. Daarnaast werken wij voor regionale en lokale ov-bedrijven. We leveren ons werk veilig, betrouwbaar en duurzaam op.

  Wij verbinden, verrassen én verbazen. Als spooraannemer zijn we verantwoordelijk voor zowel onderhoud als nieuwbouw van spoor in Nederland.

  Onze mensen zijn het kloppend hart van BAM. We zijn ervan overtuigd dat het essentieel is om een diverse en inclusieve omgeving te creëren die aanmoedigt om het beste uit jezelf te halen.

  We bouwen daar hard aan door talent te werven, ongeacht afkomst, achtergrond, geloof of overtuiging, huidskleur, seksuele geaardheid, genderidentiteit, handicap, leeftijd of andere aspecten.

  Wees jezelf! Zo kunnen we samen geweldige dingen bereiken en bouwen aan een duurzame toekomst.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier