Assistent controller
ARTO Recruitment
Amsterdam, NL
10 uur geleden
source : Joof.nl

Ben jij op zoek naar een uitdagende finance functiebinnen een groeiende organisatie en / of ben je recentelijkafgestudeerd als assistent controller?

Lees dan nu verder!Functieomschrijving Voor onze opdrachtgever, die gespecialiseerd isin duurzame energie, zijn wij op zoek naar een assistentcontroller.

Jouw nieuwe werkgever richt zich op woningcorporatiesen ondersteunt hen bij installatie, beheer en onderhoud vansolar-systemen.

Als assistent controller heb jij de skills enervaring om de volledige administratie en verslaglegging teverzorgen. Jouw kwaliteiten liggen in het analyseren van financiëlegegevens, om deze vervolgens te vertalen in heldere rapportages.

Tevens ben jij verantwoordelijk voor het tijdig, juist en volledigrapporteren van de financiële verslaglegging. Je maakt onderdeeluit van het Finance team, welke bestaat uit een financial / businesscontroller en een financieel administratief medewerker.

 • De volgendetaken behoren tot jouw dagelijkse werkzaamheden : Verzorgen van defacturatie; Bewaken van het grootboek en controle tussenrekeningen;
 • Het uitvoeren van interne controles; Het opstellen van periodiekerapportages; Het mede opstellen van begrotingen; Het ondersteunenbij het opstellen van de jaarrekening.

 • Profiel Je bent in bezit vaneen relevant hbo-diploma, bijvoorbeeld Finance & Control; Jebeheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend in woord engeschrift;
 • Je bent analytisch en proactief ingesteld; Je bentaccuraat en kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken.Bedrijfsomschrijving Als er één vakgebied in een stroomversnellingzit, is het wel die van hernieuwbare duurzame energie’.

  Wind,water zon . Ze helpen om de fossiele brandstoffen binnen afzienbaretijd overbodig te maken. Onze opdrachtgever is dagelijks bezig metvernieuwingen op het gebied van zogenaamde solaire systemen.

  Eensnelle manier voor bedrijven, overheidsinstellingen enparticulieren om bij te dragen aan die nieuwe wereld. Aandacht enfocus ligt met name op de woningcorporaties.

  Voor dewoningcorporaties in een straal van 50-75 kilometer rondomAmsterdam worden veel zonnepanelen ; Locatie Amsterdam Wat biedtonze opdrachtgever?

 • Een uitdagende functie voor 40 uur per week;Direct een contract bij de opdrachtgever; Een salarisindicatie van€ - € bruto op basis van 40 uur, afhankelijk van relevanteervaring;
 • Mooie secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder 25vakantiedagen, 13 ADV dagen en een goede pensioensregeling; Eenzelfstandige en uitdagende functie waarbij jij veelverantwoordelijkheid krijgt;
 • Je wordt onderdeel van een gemotiveerdteam waarbij ontwikkeling en groei van zowel de organisatie als hetindividu centraal staat;
 • Dagelijks verzorgde lunch en geregeldborrels en uitjes met het hele team.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier