Manager Projectbeheersing
Kracht Recruitment
Enschede, NL
1 dag geleden
source : Bouwvacatures

De Manager projectbeheersing binnen deze onderneming zorgt voor de optimalisatie van het bouwproces binnen de projecten. De Manager projectbeheersing herkent en doorziet symptomen die de doorlooptijd en / of kosten van het bouwproject in gevaar brengen.

Daarnaast heb jij als Manager projectbeheersing veel affiniteit met en kennis van begrippen als Lean en Uav-Gc. Hiertoe verricht je de volgende taken :

 • In kaart brengen en analyseren van interne en externe processen
 • Processen vanuit beloften van EMVI plannen afstemmen
 • Herkennen van interne en externe verbeterpunten binnen het bouwproces
 • Aansturen van projectleiders op basis van proces en procesverbeteringen
 • Onderhouden en analyseren van operationele werkzaamheden
 • In kaart brengen en analyseren van knelpunten
 • Functieeisen

  Als Manager projectbeheersing herken jij knelpunten en draag jij oplossingen aan binnen het bouwproces. Je brengt de onderdelen in een project samen waardoor je zorgt voor project alomvattende beheersing.

  Dit resulteert in de verhoging van kwaliteit, de beheersing van kosten, de beheersing van de organisatie en het behalen van planningsdoelenJij beschikt daarom over :

 • Afgeronde WO opleiding Civiele Techniek of aanverwante opleiding
 • Diploma HVK
 • Minimaal 3 jaar ervaring met multidisciplinaire technische projecten
 • Kennis van o.a. D&C, ISO 9001, ISO 14001, ISO 15288, MVO zelfverklaring en de toepassing van EMVI criteria in aanbestedingstrajecten en verander implementatietrajecten
 • Kennis van relevante wet- en regelgeving in de civiele techniek
 • Opleidingsniveau : HBO

  Bedrijfsomschrijving

  Onze opdrachtgever is een totaalaannemer dat uiteenlopende projecten van multidisciplinaire aard uit handen neemt van haar klanten.

  Een totaalaannemer omdat zij oog heeft voor alle factoren die van belang zijn bij het tot stand komen van een project, tijdens het project de volledige controle heeft over alle facetten van het proces en een langdurige relatie opbouwt met de klant door ook het onderhoud in beheer te nemen.

  Daarbij staat samenwerking voor deze organisatie centraal, het delen van kennis op het gebied van innovatie, kwaliteit en duurzaamheid om zo een langdurige relatie op te bouwen met de klant.

  Dit zelfde geldt voor de werknemers, het delen know how onder werknemers is zeer adequaat geïntegreerd binnen deze organisatie.

  Op dit moment heeft het bedrijf de vacature Manager projectbeheersing vacant. Zij zijn op zoek naar een manager die het in zich heeft om in deze filosofie van kennisdeling een belangrijke positie in te nemen binnen de organisatie.

  Arbeidsvoorwaarden

  Wij bieden je een full time dienstverband, een leuke vacature Manager projectbeheersing en goede ontwikkelingsmogelijkheden binnen een innovatieve organisatie.

  Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn vanzelfsprekend. Echter, voor de keuze van deze functie speelt dat voor jou een minder grote rol.

  Want jij werkt vanuit jouw Kracht en persoonlijke ontwikkeling is minstens net zo belangrijk!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier