Blended Learning Consultant - Schouten & Nelissen
Schouten and Nelissen
Zaltbommel, Gelderland, NL
9 uur geleden

Over ons :

Schouten & Nelissen is een succesvol internationaal bedrijf in het ontwikkelen en opleiden van mensen, teams en organisaties, om zo relevant en in beweging te blijven.

Schouten & Nelissen is toonaangevend op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en professionele groei. Er wordt gewerkt met verschillende gespecialiseerde labels : Relevance, Schouten & Nelissen University of Applied Sciences, Realise, Competence, New Heroes, Thema, Archipel en Someone.

Samen met onze klanten zorgen onze medewerkers ervoor dat mensen het verschil kunnen maken voor hun organisatie.

De functie :

Je bent verantwoordelijk voor het creëren en beheren van state-of-the-art blended learning journeys. Je werkt daarbij nauw samen met onze consultants, projectmanagers en klanten.

In deze brede en uitdagende functie ontwerp je - samen met je collega’s en klanten blended leerprogramma’s, ontwikkel je klantspecifieke online leeromgevingen, verzorg je platform updates en upgrades en werk je aan learner marketing campagnes en analyses.

Profielomschrijving :

Jij..

Beschikt over HBO of universitair werk- en denkniveau en hebt kennis van Learning & Development en IT. Je hebt ten minste 3 jaar relevante ervaring met het opzetten en inrichten van Learning Management systemen of Learning Experience platforms en het ontwerpen en creëren van learning journeys.

Je hebt gevoel voor graphic design van online leeromgevingen. Kennis en ervaring met het platform en de content van CrossKnowledge is een pré.

Je bent ondernemend, zelfstandig, analytisch en pragmatisch. Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal vloeiend in woord en geschrift.

Je bent beschikbaar voor minimaal 32 uur per week.

Wat bieden we je?

Je start met ons unieke onboarding programma als directe investering in jou zodat je een warme landing hebt in ons bedrijf.

Samen met je collega’s vorm je een worldclass team. Je krijgt veel eigen verantwoordelijkheid met ruimte voor experimenteren in een dynamische, creatieve, open én informele organisatie met toffe collega’s.

Je komt te werken bij één van de grootste opleiders van Nederland. Met je persoonlijke ontwikkeling komt het dus wel goed! Ook vinden we het belangrijk dat onze medewerkers goed in hun vel zitten en vitaal blijven.

Je kunt daarom gratis gebruik maken van onze fitnessruimte en wekelijks meedoen met de bootcamp. Daarnaast bieden wij een passend salaris en diverse interessante secundaire arbeidsvoorwaarden (waaronder een laptop, genoeg dagen om lekker op vakantie te gaan en een prima pensioenregeling).

Last but not least : een superleuke werkomgeving met prachtige tuin én een lekkere lunch in ons eigen Grand Café.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier