Scrum master in Haaksbergen
Altran
Haaksbergen, Netherlands
4 dagen geleden

Agile Scrum Master

met een achtergrond in Software of Test engineering, een passie voor techniek en de ambitie

om carrière te maken in een hightech omgeving.

De ontwikkeling van onze producten vindt plaats in multidisciplinaire en zelfsturende Agile / Scrum teams. Onze teams zijn naast de ontwikkeling van software producten integraal verantwoordelijk voor een veelheid aan aspecten zoals requirements analyse, ontwerp, architectuur, testen, validatie en regelmatige product demonstraties.

Als ScrumMaster faciliteer je je Scrum team volgens de Agile principes en het Scrum proces. Je acteert als een mentor / coach en je stelt het team in staat het maximale uit zichzelf te halen.

Daarnaast werk je met je Scrum team nauw samen met de Product Owner die de Product Backlog beheert en de prioriteiten bepaalt.

Je hebt het vermogen om in een team te werken als facilitator, proactief en met de nodige flexibiliteit om te reageren op veranderende omstandigheden.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier