Chauffeur CE nat/int staal transport
Teamflex
Amsterdam, NL
6 dagen geleden

De werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het vervoeren van staal. Waarbij rekening gehouden moet worden met lange maar ook korte ritten.

Wij vragen hier dan ook om een stukje flexibiliteit van de chauffeur. De ene week kan je lange ritten hebben naar het buitenland (voornamelijk Benelux en Duitsland) waarbij je lang van huis bent.

De andere week bestaat de mogelijkheid er dat je korte ritten rijd en vaak weer dezelfde dag thuis bent. Ervaring met het rijden van een open wagen is een vereiste vanwege de bijzondere manier voor het binden van je vracht, dit wordt over het algemeen vaak gedaan met een ketting.

 • Rijbewijs CE
 • Digitale chauffeurspas
 • Ervaring met : Conventioneel vervoer, Uitschuivers, Open wagen, Ketting binden
 • Flexibel vanwege de nationale en internationale ritten
 • Fulltime beschikbaar ook in het weekend
 • Fysiek sterk
 • Woonachtig binnen een straal + / - 40 km van standplaats Purmerend of Reusel
 • Over de werkgever

  De opdrachtgever is een gerenommeerd transportbedrijf gespecialiseerd in staal en uitzonderlijk vervoer.

  Wat wij bieden

  Teamflex is geen traditioneel uitzendbureau, Teamflex is een moderne werkgever. Dit houdt in dat je bij Teamflex een volwaardige arbeidsovereenkomst ontvangt met garantie-

  uren. Hiernaast kun je via Teamflex volop werken aan jouw ambities d.m.v aanvullende opleidingen, cursussen en nascholing.

  Ook bieden wij een zeer compleet pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden zoals o.a. een passend kledingpakket. Werken bij Teamflex is in de regel kiezen voor een loopbaan in plaats van een tijdelijke baan.

  Uiteraard kun je via Teamflex ook tijdelijk aan de gang en / of bij de juiste klik in dienst treden bij een van onze opdrachtgevers.

  Step 2
  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier