Traineeship Engineer Elektrotechniek
Bluetech Engineering
Utrecht, Netherlands
1 dag geleden
source : OnlyEngineerJobs

Functie omschrijvingLijkt het je gaaf om als Engineer Elektrotechniek een bijdrage te leveren aan een (brand)veiliger Nederland?

Wil jij werken en leren binnen een innovatief vakgebied? Wil jij samen met ons werken aan jouw ontwikkeling? Doe dan mee met ons Traineeship Elektrotechniek in Utrecht.

Wat ga je doen?Binnen ons Traineeship Elektrotechniek dat gericht is op brandveiligheid (Brandmeldtechniek) word jij opgeleid tot Engineer.

Je wordt er medeverantwoordelijk voor dat de brandmeldinstallaties perfect worden ontworpen en zorgt dat monteurs op locatie zonder slag of stoot hun werk kunnen uitvoeren.

Binnen deze functie ga je dus ook regelmatig op pad en check jij of alles wel goed wordt uitgevoerd. Brandmeldinstallaties komen in complexe omgevingen voor zoals : ziekenhuizen, datacenters enkantoorcomplexen, maar ook gebouwen binnen een industriële omgeving.

Kortom : als engineer elektrotechniek is afwisseling en uitdaging gegarandeerd!Wat vragen wij van jou?Om er voor te zorgen dat jij als Engineer Elektrotechniek gaat slagen is het belangrijk dat jij jezelf herkent je jezelf in de volgende punten : Je hebt minimaal een afgeronde MBO 4 opleiding in een technische richting (Liefst richting elektrotechniek)Je bent communicatief sterkJe bent leergierigJe bent nieuwsgierigJe bent gemotiveerd en wilt bijvoorbeeld doorgroeien van engineer of naar bijvoorbeeld projectleiderWisselende uren en werkdagen zijn voor jou geen probleemZelfontwikkeling vind je belangrijkJe houdt van aanpakken en grijpt nieuwe kansen dan ook met beide handen aanJe bent niet bang om je mening te geven en om hulp te vragen wanneer je vastlooptJe bent bereid om er, in samenwerking met ons, voor te zorgen dat jij jouw doelen bereiktWat bieden wij jou?

Uiteraard een prachtige toekomst met bijbehorende carrière als Engineer Elektrotechniek, maar daar blijft het niet bij. We bieden je ook : Een maandelijks bedrag tussen de 2300 (MBO) 2600 (HBO) euro afhankelijk van leeftijd, ervaring en opleidingDe mogelijkheid om een deel van je brutosalaris in te ruilen voor secundaire arbeidsvoorwaarden.

Denk hierbij aan een auto van de zaak en / of extra vakantiedagen.ReiskostenvergoedingEen 18 maanden durend Traineeship.

Daarbij zorgen wij ervoor dat je de theorie leert en dat je de nodige praktijkervaring op gaat doen, maar bovenal zorgen we dat jij de begeleiding krijgt die je nodig hebt.

Samen zorgen wij ervoor dat jij na 18 maanden als volwaardig Engineer in de brandveiligheid aan het werk kan!Een goede balans tussen werk en privéleven.

We moedigen je aan wanneer je een nieuwe klus binnenhaalt, maar ook wanneer je op tijd naar huis gaat om te sporten, te klussen of te kokenDe mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen binnen dit vakgebied en door te groeienPersoonlijke coaching en begeleidingGelijkwaardigheid op de werkvloer.

Jouw mening is net zo belangrijk als die van ons, dus laat vooral van je horen!

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier