Verpleegkundige voor het specialisme Neurologie, 32 uur p/w
Zaans Medisch Centrum
Zaandam, Noord-Holland
4 dagen geleden

Voor de afdeling Noord 3 Beschouwend zijn we op zoek naar een Verpleegkundige voor het specialisme Neurologie voor gemiddeld 32 uur per week.

Over de afdeling

Wij zijn een grote dynamische klinische afdeling met 48 bedden voor de specialismen Oncologie, Longziekten, Interne Geneeskunde, Nefrologie en MDL, Endocrinologie, Neurologie en Neurochirurgie.

Tevens hebben wij een stroke-unit met 3 bedden. Geen dag is hetzelfde op deze afdeling met veel acute opnamen. Op de afdeling worden ook veel leerling Verpleegkundigen opgeleid tot MBO- en HBO Verpleegkundigen.

Binnen het ZMC kijken wij vanuit het perspectief van onze patiënten continu hoe wij de kwaliteit, betrouwbaarheid en efficiëncy van de zorg kunnen verbeteren.

Over de functie

Je voert als (gespecialiseerd) Verpleegkundige zelfstandig, professioneel en met passie de zorgverlening uit aan patiënten.

Je begeleidt en coacht leerlingen. Je haalt daarbij het beste uit jezelf en je collega’s. Je bent ambitieus en levert een actieve bijdrage aan de verdere ontwikkeling van de kwaliteit van zorg op de afdeling.

Over jezelf

 • Je hebt een afgeronde verpleegkundige opleiding op MBO of HBO niveau.
 • Ervaring binnen een ziekenhuis is een pre.
 • Je hebt bij voorkeur een specialisatie op het gebied van neurologie. We spreken je ook graag als je bereid bent een vervolgopleiding te volgen tot gespecialiseerd Verpleegkundige.
 • Je bent een pro-actieve, stressbestendige en zelfstandige Verpleegkundige.
 • Je vindt het leuk om leerlingen te begeleiden en je kennis uit te dragen.
 • Je hebt een duidelijke visie op verplegen en wordt enthousiast van het bijdragen aan verbetertrajecten.
 • Wij bieden

  Een prettige werkomgeving in een nieuw en modern ziekenhuis binnen een fijn team. Wij bieden als opleidingsziekenhuis ook ruimte voor de ontwikkeling van eigen medewerkers.

  De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Ziekenhuizen. Het salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring en bedraagt bij een fulltime dienstverband (36 uur per week) maximaal € 3.

  322,- per maand overeenkomstig FWG 45. Het salaris voor een gespecialiseerd Verpleegkundige bedraagt bij een fulltime dienstverband (36 uur per week) maximaal € 3.

  774,- bruto per maand overeenkomstig FWG 50.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier