Leerling SEH verpleegkundige
Rode Kruis Ziekenhuis
Beverwijk, Nederland
1 dag geleden

Sta jij bekend om jouw stressbestendigheid in acute situaties en wisselende omstandigheden? Durf jij dat uitdaging aan als leerling SEH verpleegkundige?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Leerling SEH verpleegkundige

Wat breng jij mee?

Als verpleegkundige weet jij goed om te gaan met continu wisselende omstandigheden en je past je daar makkelijk op aan door jouw stressbestendigheid.

Belang van goede communicatie weet jij maar al te goed als verpleegkundige. Daardoor luister je goed en geef je gestructureerd en methodisch informatie aan artsen, patiënten en hun naasten.

Een gezonde dosis humor en doorzettingsvermogen is voor deze baan onmisbaar, want af en toe moet er ook tijd zijn om te lachen!

Dan kan je dag er zo uit zien!

Je ziet patiënten met een breed scala en intensiteit aan aandoeningen waaronder de brandwondenzorg, cardiologie en acute kindzorg.

Je bent verantwoordelijk voor het verlenen van acute patiëntenzorg en het verrichten van verpleegtechnische handelingen.

Verder ondersteun je de SEH-arts bij onderzoeken, ingrepen en behandelingen. Het is van belang dat je goed systematisch en methodisch kan handelen en snel kunt schakelen tussen uiteenlopende situaties.

Hoe je dag er verder eruit ziet op de SEH ? Dat is niet te vertellen, geen dag is hetzelfde, elke dag en elke dienst verloopt anders.

Jouw nieuwe collega's

Je maakt deel uit van een hecht team met kundige, gemotiveerde, enthousiaste SEH verpleegkundigen en artsen. Volgens een rooster met wisselende diensten zorgen jullie per jaar voor circa 27.

000 patiënten. Met de LEAN methodiek werken jullie aan het voortdurend verbeteren en optimaliseren van de SEH -zorg. Jullie zijn trots op een SEH welke bekend staat als een goed functionerende afdeling waar kwalitatief hoogwaardige, betrouwbare en patiëntgerichte zorg wordt verleend.

Wij bieden jou!

 • Tijdens de opleiding blijft je inschaling ongewijzigd. De inschaling van een gediplomeerd verpleegkundige is FWG 55 (maximaal 3917,-).
 • De kosten van de opleiding zijn geheel voor rekening van het RKZ.
 • Geaccrediteerde bij en nascholing
 • Gratis parkeren en het station Beverwijk is op 7 minuten loopafstand.
 • Verder hebben wij een leuke personeelsvereniging die activiteiten organiseert, zoals weekendjes wintersport en een fietsenrally, het jaarlijkse Sinterklaasfeest voor je kind(eren) en voordelige tickets voor concerten en theatervoorstellingen
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier