Customer service medewerker
Artiflex
Papendrecht, NL
1 dag geleden
source : nationale vacaturebank

Je versterkt het team van accountmanagers vanuit de sales afdeling. Dit is een doorwinterd team op de binnendienst, wat onder supervisie van het hoofd sales accountmanagement ontzorgt.

Wij plannen afspraken in door heel Nederland voor onze Tracking- en Fleetmanagement oplossingen. Je werkt dus bij een echt bedrijf waar jij onderdeel maakt van een vaste club mensen en niet op een callcenter.

Je krijgt bij ons per direct een tijdelijk contract, geen uitzend-baan of flex-contract.

Wat ga jij doen?

Het overtuigen van potentiële klanten van het nut om een 1-op-1 afspraak met een van onze accountmanagers in te plannen. Deze gesprekken voer jij met fleetmanagers, planners en directeuren.

Vaak bel je een aantal keer voordat je diegene "binnen" kan halen. Het doel is dat wij nieuwe afspraken inplannen voor onze accountmanagers en het voortraject verzorgen wij vanuit de sales afdeling.

In tegenstelling tot andere tele-marketeer of callcenter banen :

 • Je bent een onderdeel van een technisch bedrijf en geen call-center;
 • Geen helpdesk of lastige vragen van klanten. Alleen maar bedrijven wie jij blij kan maken met onze geweldige systemen en dienstverlening.
 • Geen besloten tijdsvakken of vaste gesprekstijden. Je krijgt lekker de tijd om alles te loggen.
 • Geen harde maar softe targets. Wij kijken naar jouw inzet en kwaliteit in plaats van de kwantiteit.
 • Wekelijks hebben wij meetings met de commerciële afdeling om plannen te maken en in te spelen op de behoeftes in de markt.

  Trainingen zijn bij ons persoonlijk en on-the-job. Je krijgt de goede begeleiding van een senior collega en de manager zal wekelijks met je sparren over de voortgang.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier