Maintenance engineer
Koninklijke BAM Groep
Bunnik, Nederland
4 dagen geleden

Wat ga je doen?

Als maintenance consultant lever je de inhoudelijke bijdrage aan onderhoudscontracten tijdens de tender-, implementatie- en exploitatiefase.

Tijdens de beheer- en exploitatiefase adviseer en ondersteun je tevens de klant. Vanuit jouw expertise op het gebied van beheer en onderhoud stel je onderhoudscontracten op en toets je de ontwerpen op verwachte levensduur.

Je onderzoekt de balans tussen investering, levensduur, conditie-gestuurd onderhoud in relatie tot onderhoudskosten om tot een scherpe analyse plus het beste voorstel te komen.

Voor contracten in de realisatiefase voer je storings- en onderhoudsanalyses uit, en pas je op basis daarvan bestaande plannen aan, vanuit de ideologie om de verwachtingen van de klant te overtreffen : service with a smile, noemen we dat.

Naar mate je meer ervaring hebt is er ruimte meer taken en verantwoordelijkheden naar je toe te trekken.

Jij bent je bewust van onze rol als dienstverlener, die de technische kennis heeft om de klant iedere dag te faciliteren.

Je maakt deel uit van het expertisecentrum van BAM FM. De aandachtsgebieden van de dit jaar opgezette specialistenafdeling zijn :

 • Advies en maintenance engineeringInformatiecentrum, bedoeld ondermeer om kennis te delen binnen BAM FM
 • Innovatie, de wereld verandert : smart buildings, data driven maintenance en - dienstverlening.W
 • Wie zoeken wij?

  Als maintenance consultant heb je :

 • hbo-werk- en -denkniveau, bij voorkeur een afgeronde relevante technische opleiding bijvoorbeeld Maintenance MGT
 • minimaal twee jaar ervaring in een soortgelijke functiekennis van wet- en regelgeving aangaande gebouwen en gebouwinstallatieservaring met meerjarenonderhoudsplanningen en onderhoudsmethodiekenkennis van LCC en TCO
 • Om succesvol te zijn als maintenance consultant vind je het leuk om te communiceren en acteren op verschillende niveaus, zowel intern als extern.
 • Je bent daadkrachtig en je bezit een goede dosis overtuigingskracht om dingen voor elkaar te krijgen.
 • Je bent analytisch sterk en in staat de grote lijnen te overzien. Je bewaart het overzicht en kunt problemen analyseren en formuleren.
 • Je hebt goede communicatieve en adviesvaardigheden.
 • Wat bieden wij?

  Deze functie is een echte groeirol : bij het expertise centrum dat in totaal uit 15 collega’s bestaat werken al vier technisch en drie bouwkundig maintenance engineers, veelal seniors.

  Je kunt veel kennis en ervaring opdoen, en daarnaast is het een zelfstandige rol met ruimte voor eigen verantwoordelijkheid en jouw voorkeuren : word je liever gedurende een langere periode gekoppeld aan een exploitatie- of beheercontract, of werk je graag aan meerdere kortere tender- en implementatietrajecten?

  De standplaats van de maintenance consultant is Bunnik, maar je werkt op contractlocaties. Onze klanten bevinden zich door het hele land.

  Binnen BAM FM en Koninklijke BAM Groep krijg je volop de kans om jezelf te ontwikkelen en door te groeien. Kennisuitwisseling en creatie staan hoog in het vaandel.

  Met de BAM Business School hebben we ons eigen opleidingscentrum in huis.

  Uiteraard bieden wij een marktconform salaris en daar bovenop uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

  Over ons

  Al sinds 2007 speelt BAM FM een rol in de volledige levenscyclus van gebouwen. Van advies over ontwerp en bouw tot de volledige exploitatie en het onderhoud.

  Uiteindelijk gaat het erom dat panden en installaties goed functioneren. Zodat medewerkers optimaal presteren en gasten zich welkom voelen.

  Daarom telt voor ons maar één ding : gebruikers eerst. Binnen elke opdracht doen we er alles aan om die belofte waar te maken.

  Of we nu een klimaatsysteem onderhouden, de receptie bemensen of schoonmaken. Want alles wat we doen moet onze klanten verder helpen.

  BAM FM maakt onderdeel uit van BAM Bouw en Vastgoed. Zij is onderdeel van BAM Groep, die behoort tot de grootste bouwondernemingen van Europa en gespecialiseerde bouw- en infrawerken uitvoert in ruim dertig landen.

  BAM neemt in de thuismarkten Nederland, België, het Verenigd Koninkrijk, Ierland en Duitsland leidende posities in. Kenmerkend voor BAM is het wijdvertakte regionale netwerk van vestigingen, waardoor de onderneming altijd dicht bij de opdrachtgever staat.

  In de thuismarkten biedt BAM opdrachtgevers een omvangrijk producten- en dienstenpakket.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier