Kipperchauffeur Oosterhout
Logistic Force Eindhoven
Oosterhout, NL
1 dag geleden

Kipperchauffeur

Locatie : Oosterhout / Opleidingsniveau : lbo,mbo / Type : Fulltimer

Ben je op zoek naar een parttime of fulltime baan als kipperchauffeur? Dan hebben wij een mooie vacature in Breda waar jij als kipperchauffeur in zowel het weekend als doordeweeks aan de slag kan! De vacature is namelijk te vervullen van maandag t / m vrijdag en in het weekend.

Doe je waar je goed in bent; een vrachtwagen van de buitencategorie besturen. Over strak asfalt, maar ook over ruw terrein, zoals akkers en bouwplaatsen.

Overal waar zand, klei en grond nodig zijn, ben je een welkome chauffeur. Een chauffeur die weet hoe je meerdere assen inzet om de finish te bereiken.

En een chauffeur die het prima vindt om te helpen lossen. Vieze handen bestaan niet. Werkmanhanden (m / v) wel. En dat zijn handen die Logistic Force graag schudt.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier