Data Engineer met Cloud ervaring gezocht!
CareerValue B.V.
Utrecht, NL
5 dagen geleden
source : ICTerGezocht.nl

Ze gebruiken Data Intelligentie om het specifieke segment waarop zij zich focussen van binnen en buiten te kennen. Met data zijn zij baanbrekend voor hun eindklanten en dat wereldwijd.

Het platform waarin zij werken in geschreven in react.js en daarnaast GraphQL en Kubernetes voor de infrastructuur. De functie-inhoud is meer dan uitdagend te noemen en hier vertel ik je graag uiteraard meer over per telefoon of mail.

Je werkt hier in sprints en daarom zoeken ze iemand die full-time wil werken binnen een gezellig en gepassioneerd internationaal team.

Je werkt hier in duo s, hebt dagelijks evaluaties en regelmatig teammeetings. Dit zorgt ervoor dat jij controle en overzicht houdt over je werkzaamheden en die van jouw collega s.

Jouw werkdag start je tussen 8.30 en 9.30 uur zodat hier enige flexibiliteit inzit voor jou. Om 9.30 uur start de dagelijkse stand-up.

Functie-eisen :

 • Afgeronde HBO / WO opleiding in de richting Wiskunde / Statistiek, Natuurkunde en / of Computer Science;
 • Je bent Analytisch creatief en zoekt buiten de gebaande paden;
 • Programmeer skills in Python, R, met SQL en relationele databases;
 • Als je met Pandas en Scikit-learn kan werken dan is dat mooi meegenomen;
 • Je gaat hier in de cloud werken, dus het is een pré dat je kan werken met Google Cloud Platform, Kafta of Docker;
 • Je werkt graag in een team.
 • Bedrijfsomschrijving :

  Voor mijn klant in de direct omgeving van Utrecht ben ik opzoek naar een Data Engineer met Cloud ervaring. Ben jij een Data Engineer met Google Cloud, Kubernetes, Kafka en / of Docker ervaring?

  Lees dan zeker even verder.

  Het gaat hier om een van de snelstgroeiende analysebedrijven ter wereld in zijn segment en het is een toonaangevende leverancier van gegevensintelligentie voor haar eindklanten.

  Dit doen zij ook binnen een toffe en op data vlak toch wel unieke sector waar ik je graag meer over zou willen vertellen.

  Het team waarin je komt te werken bestaat onder andere uit specialisten in Artificial Intelligence, Machine Learning, Deep Learning, Computer Vision etc.

  Het is een platte casual organisatie, waar je binnen het kantoor lekker informeel gekleed mag zijn.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier