Medewerker Uitvoering
Rijk Zwaan
Fijnaart, Netherlands
3 dagen geleden

Houd jij van afwisselend werk met planten in een gezellig team? Dan ben jij de Medewerker Uitvoering die wij zoeken voor onze vestiging in Fijnaart.

Hoe ziet jouw functie als Medewerker Uitvoering bij Rijk Zwaan eruit?

Rijk Zwaan is wereldwijd één van de belangrijkste spelers in de veredeling van groenterassen. De gespecialiseerde veredelingsteams richten zich op het ontwikkelen van nieuwe rassen.

In deze functie werk je vanuit de afdeling Uitvoering mee op de verschillende veredelingsafdelingen en binnen de eigen afdeling, afhankelijk van de vraag en drukte.

De werkzaamheden kunnen zowel in de kas of buiten op het veld plaats vinden. De afwisselende werkzaamheden bestaan onder andere uit het zaaien, planten, oogsten, kruisen, schonen en het verzorgen van onze vollegrondsgroenten. Wat jij meebrengt

Je bent nauwkeurig, flexibel en zelfstandig. Je bent bedreven in het fijnere werk en weet van aanpakken. Daarnaast ben je geïnteresseerd in het werken met planten in de kassen en op het veld.

Daarnaast kunnen we het volgende vinden op je cv :

 • Een afgeronde agrarische mbo opleiding op mbo werk- en denkniveau met ervaring in de tuinbouw;
 • Flexibele inzetbaarheid van minimaal 4 dagen per week.
 • Wat kun je van ons verwachten?

  Als Medewerker Uitvoering ga je deel uitmaken van de afdeling Uitvoering. Het team bestaat uit 25 collega’s die werken aan het optimaal verzorgen van onze potentiële nieuwe groenterassen.

  Naast een informele en gezellige werkomgeving, bieden wij jou graag :

 • Direct een vast contract voor minimaal dagen per week;
 • Diverse opleidingsmogelijkheden via onze Rijk Zwaan Academy;
 • Goede balans tussen werk en privé;
 • Dagelijks verse soepen, salades en / of fruit.
 • Interesse

  Herken jij jezelf en wil je het liefst zo snel mogelijk aan de slag? Klik op Solliciteer’ om direct te solliciteren. Je sollicitatie kun je richten aan Karin Godthelp Den Heeten (Advisor Human Resources)

  Omdat je sollicitatie door meerdere mensen zorgvuldig wordt beoordeeld, ontvang je binnen twee weken een reactie. Rijk Zwaan : jouw nieuwe werkgever?

  In Fijnaart, West-Brabant, ligt een Research & Development locatie van Rijk Zwaan. Een internationaal familiebedrijf met een mensgerichte bedrijfscultuur.

  Rijk Zwaan staat aan het begin van de voedselketen. We ontwikkelen groenterassen en verkopen daarvan de zaden aan telers over de hele wereld.

  We kunnen en willen vanuit onze positie een bijdrage leveren aan de wereldvoedselvoorziening. Daarbij draait het om groei.

  De groei van een natuurlijk product, dat we wereldwijd exporteren. De groei van ons bedrijf, waar nu ruim 3.300 mensen werken in meer dan 30 landen.

  En vooral de groei van onze medewerkers. Je krijgt bij ons namelijk alle ruimte om te ondernemen en jezelf te ontwikkelen.

  Albert

  Vertegenwoordiger tomaten

  Read this story

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier