Pedagogisch Medewerker | BSO 't Speelparadijs
smallsteps kinderopvang
Onstwedde
1 dag geleden

Over de locatie

Onze bso het Speelparadijs aan het Cappelijeland in Rijnsburg is een kleinschalige bso waar we maximaal 20 kinderen opvangen.

Geen dag is bij ons hetzelfde en we zijn groot fan van actie! Minimaal drie keer per week geven we sportles in de gymzaal van de Aloysiusschool of lekker in de buitenlucht.

Potje voetballen, tikkertje spelen, welke uitdagende buitenactiviteit verzin jij voor onze sporters op het schoolplein?

Als de regen tegen de ramen striemt en buiten spelen even geen optie is, dan ga jij aan de slag met de kinderen en ontstaat er een groot LEGO-dorp waar onze bob-de-bouwers met veel plezier een steentje aan bijdragen.

Ondertussen zitten de knutselliefhebbers aan tafel met rode wangen van de inspanning te werken aan hun kunstwerk. Zo vliegt de tijd voorbij en verheug jij je alweer op de dag van morgen wat zullen we dan gaan doen?

Dit ga je doen

Als pedagogisch medewerker ben jij er iedere dag voor de kinderen en jouw collegas. Jij zorgt ervoor dat de kinderen in een fijne en veilige omgeving kunnen spelen, ontwikkelen en groeien.

Jij bent dé (pedagogisch) expert en jouw deskundigheid is van belang.

Daarnaast draait het natuurlijk ook om lol hebben met je collegas, leuke teamuitjes en jouw persoonlijke ontwikkeling. Bij Partou sta jij als medewerker centraal.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier