Systeembeheerder
Personato Werving en Selectie
Nijmegen, NL
1 dag geleden
source : ICTerGezocht.nl

Personato is voor meerdere opdrachtgevers op zoek naar echt goede System Engineers. In grote lijnen komt dit neer op 2 verschillende soorten invulling aan deze functie.

Bij een deel van de opdrachtgevers ben jij verantwoordelijk voor je eigen klanten. Jij bent hét aanspreekpunt en bouwt met hen een duurzame relatie op.

Daarnaast ben jij degene die de ICT omgevingen van je klanten onderhoudt en beheert, zowel remote als op locatie. Bij een ander deel ben jij echt de interne systeembeheerder.

Jij bent degene waar al je collega’s terecht kunnen voor vragen die betrekking hebben op ICT. Jij hoeft niet zo de weg op, je vindt het heerlijk om in een vast team te werken en de organisatie van binnen en buiten te kennen! In beide mogelijkheden ziet het takenpakket er ongeveer als volgt uit : Je houdt je bezig met het installeren, beheren en updaten van de servers, het afhandelen van 2e / 3e lijns incidenten, het plaatsen van nieuwe hardware en het implementeren van changes.

Jij vindt het leuk om hard te werken, en haalt bovenal voldoening uit het verder helpen van je klanten / collega’s.Wat maakt deze functie nou zo leuk?

Je lost mogelijke vragen / problemen zelfstandig op en leert je klanten en / of de organisatie steeds beter kennen. Daarnaast is er een heel grote diversiteit aan werkzaamheden, daardoor zal jij je niet snel vervelen.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem direct contact met ons op. Wij gaan je helpen!

Functie-eisen :

Personato werkt voor meerdere mooie organisaties, waar ze hard op zoek zijn naar een goede Systeembeheerder. Daarom is er niet direct 1 ideaal profiel.

Aan de hand van jouw persoonlijkheid, ervaring en voorkeur gaan wij kijken wat voor soort organisatie goed bij je past! Over het algemeen is daarin wel belangrijk dat je behulpzaam bent, servicegericht bent, hard wil werken en elke dag beter wil worden.

Wat breng jij met je mee?

 • Een HBO of MBO-diploma binnen de ICT;
 • Bij voorkeur kennis en ervaring met Exchange en Office 365;
 • Je hebt uitstekende kennis en ervaring met Windows systemen;
 • Ervaring met Citrix, Vmware, Exchange, Azure en Office 365 is mooi meegenomen;
 • Je bent communicatief vaardig om je klanten / collega’s goed te woord te kunnen staan;
 • Microsoft certificeringen zijn een sterke pré.
 • Daarnaast wil je graag blijven leren en ben je altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen IT!

  Bedrijfsomschrijving :

  Personato is voor meerdere opdrachtgevers op zoek naar System Engineers! Wij brengen je graag in contact met ons uitgebreide en kwalitatief hoogwaardige netwerk.

  Op basis van jouw kwaliteiten, interesses, brengen we je in contact met jouw ideale werkgever en een prachtige job! Overigens brengen we jou ook alleen in contact met werkgevers die jij aanschouwt als de één op één match en die met jou zijn besproken.

  We hebben verschillende opdrachtgevers zitten in de regio’s Nijmegen, Eindhoven, Venray, Venlo en Maastricht. Dus ben jij op zoek naar een leuke baan als System Engineer en zou je wel wat advies en hulp kunnen gebruiken?

  Neem dan contact op met Personato, dan gaan wij op zoek naar die ideale baan voor je! Over het algemeen werken we voor zeer informele, leuke bedrijven, waar je echte en meerwaarde kan zijn.

  Waar je een leuke band opbouwt met je collega’s en je écht wordt gewaardeerd voor hetgeen wat je doet en wie je bent!

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier