Mechanisch Operator
Perflexxion
Breda, NL
21 uur geleden
source : Uitzendbureau.nl

Jij wilt deel uitmaken van een groeiend bedrijf dat gespecialiseerd is in het produceren van plastic spuitzakken. Daarnaast heb jij affiniteit met de Techniek en heb je ervaring als Mechanisch Operator.

Gaat dit over jou? Lees dan snel verder voor de functie van Mechanisch Operator.

Wat je gaat doen

Jij hebt al veel kennis opgedaan en wil dit gaan uitoefenen in de praktijk. Als Mechanisch Operator kom jij binnen dit bedrijf te werken in een 3- of 5-ploegendienst.

Tijdens het begin van jouw dienst neem je alle werkzaamheden door met jouw team bestaande uit Productiemedewerkers. Aan jou de taak om te zorgen dat alles goed functioneert.

Signaleer jij een storing bij een Machine? Dan los jij deze zo snel mogelijk op. Daarnaast zorg je ervoor dat de Productiemedewerkers goed functioneren en werken aan de hand van de richtlijnen.

Tot slot biedt het bedrijf jou interne cursussen en trainingen aan om jouw capaciteiten te verbeteren.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar jij komt te werken specialiseert zich in het produceren van plastic spuitzakken. Het bijzondere aan dit product is, dat het goed in de hand ligt en ook met natte en / of vette handen je altijd een stevige grip zult behouden.

Deze organisatie is internationaal bekend en levert wereldwijd. Door de strenge kwaliteitscontroles die hun uitvoeren op hun producten voldoen ze aan alle Europese richtlijnen en leveren ze de beste kwaliteit aan hun gasten.

Salarisomschrijving

€2.500-€2.500 per maand

Vaardigheden

 • Je hebt affiniteit met de techniek en je hebt de nodige mechanische kennis opgedaan;
 • Je hebt ervaring als Mechanisch Operator en / of Monteur;
 • Werken in teamverband is voor jou geen probleem, jij bent namelijk erg sociaal en communiceert makkelijk.
 • Wat wij bieden

 • Een startsalaris vanaf €2500 euro bruto per maand, afhankelijk van jouw ervaring;
 • Ploegentoeslag : 3-ploegen 18%; 5-ploegen 28%;
 • Voldoende doorgroeimogelijkheden;
 • Reiskostenvergoeding vanaf 10 km;
 • Interne opleidingen om jezelf beter te ontwikkelen.
 • Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Wil jij zo snel mogelijk aan de slag? Solliciteer dan direct!

  Wij nemen op werkdagen binnen 24 uur contact met je op om de sollicitatie met je te bespreken. Zijn we een match? Dan nodigen we je uit voor een gesprek op kantoor in Waalwijk.

  Uiteraard staan wij ook open voor een telefonisch sollicitatiegesprek.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier