Parttime Financial controller
Olympia
Venlo, NL
1 dag geleden
source : Uitzendbureau.nl

Als financial controller voor een culturele non profit organisatie in Venlo ga jij 24 uur per week aan de slag en zorg jij voor de juiste vastlegging, implementatie en het continu monitoren van de financiële situatie en ontwikkelingen binnen de organisatie.

Dit ga je doen door middel van het uitvoeren van planning- en controle procedures, waarin de financiële rapportages, begrotingen, investeringsanalyses, budgetprocedures, jaarrekening en meerjarenplanning worden opgenomen.

Voor onze opdrachtgever ben jij degene die verantwoordelijk is voor alle zaken omtrent finance. Je maakt prognoses, o.a. m.

 • b.t. liquiditeit en kostenbeheersing en weet tijdig risico's te analyseren en inventariseren om vervolgens maatregelen te treffen en deze risico'
 • s tegen te gaan. Om deze prognoses nog beter te maken en risico's eerder op te merken volg je de ontwikkelingen m.b.t.

  het financieel vakgebied op de voet en pas je deze, indien interessant, ook toe binnen onze organisatie. Naast het toepassen van nieuwe ontwikkelingen krijg je ook de vrijheid om procesverbetering door te voeren.

  Hebben leidinggevenden of budgethouders vragen die betrekking hebben op de financiën van de organisatie? Dan ben jij degene die hun hierbij gaat adviseren.

  Dit doe je niet alleen op verzoek, je doorziet de (financiële) informatiebehoefte binnen de organisatie en gaat hier proactief op inspelen.

  Uiteraard zorg je ervoor dat alle werkzaamheden duidelijk geborgen worden in het systeem, zodat alles makkelijk terug te vinden is.

  De overige taken die binnen jouw verantwoordelijkheid vallen zijn :

 • De maand-, kwartaal- en jaarafsluiting, inclusief het controleren van interim controle en het opstellen van de jaarrekening ter goedkeuring voor de accountant;
 • Het zorgen voor een adequate verwerking van de genomen besluiten in de begroting, financiële overzichten en jaarrekeningen;
 • Werkwijze bepalen waarop projectadministraties eenvoudig te bewaken zijn.
 • Arbeidsvoorwaarden

  Het gaat om een parttime vaste baan van 24 uur per week. Hierbij krijg je eerst een half jaar een contract via Olympia en als zowel jijzelf als de opdrachtgever tevreden zijn, zul je daarna een contract krijgen bij onze opdrachtgever.

  Het zal gaan om drie vaste dagen, deze worden bij aanvang afgestemd.

 • Een salaris tussen de €2.976,- en €3.415,- op basis van 36 uur per week;
 • Per gewerkt uur bouw je 10% vakantie uren op en 8,33% vakantiegeld;
 • Binnen de organisatie is er voldoende ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, door middel van opleidingen, cursussen of het uitbreiden van het takenpakket.
 • Bij Olympia is iedereen welkom. Dus jij ook. Wij helpen dagelijks mannen en vrouwen, van jong tot oud en van iedere afkomst aan een leuke baan.

  We maken graag kennis met je.

  Vaardigheden

  Naast dat het belangrijk is dat je minimaal 3 tot 5 jaar ervaring hebt in een vergelijkbare functie. Is het belangrijk dat je de volgende kennis en eigenschappen met je mee brengt :

  Harde eisen :

 • Een afgeronde HBO of WO opleiding richting bedrijfseconomie, accountancy of vergelijkbaar;
 • Minimaal 3 tot 5 jaar ervaring in een vergelijkbare functie, bij voorkeur als controller;
 • Kennis van relevante wet- en regelgeving;
 • Ervaring met het opstellen van rapportages, jaarrekeningen
 • Je bent communicatief sterk en kunt collega's voorzien van duidelijke informatie;
 • En is het een pré als je : Kennis en ervaring hebt met salarisadministratie; Ervaring hebt met project administratie.

  Over de werkgever

  Onze opdrachtgever is een dynamische en culturele organisatie in Venlo, families zijn hun belangrijkste doelgroep.

  Je komt te werken in een hecht team, de leeftijden lopen erg uiteen, dat zorgt voor een goede balans van nieuwe inzichten en mensen die het bedrijf erg goed kennen.

  Je gaat veel samenwerken met een ervaren assistent controller die je kan voorzien van alle benodigde informatie. Daarnaast zal je ook ingewerkt worden door je manager, zij heeft voorheen deze functie ook uitgevoerd.

  Kortom je zal niet in het diepe worden gegooid en hebt een ervaren team om je heen waar je alles aan kan vragen.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier