Parttime begeleider | met humor en gezelligheid
Sherpa
Baarn, NL
2 dagen geleden

Studeer jij voor begeleider of verzorgende? Of heb je ruimte naast je gezin voor een bijbaan waarin je ook veel praktische ervaring op kan doen?

Kom in contact met ons om te praten over de mogelijkheden.

Wat ga jij doen?

Deze baan is geschikt voor je wanneer je studerend bent voor begeleider of verzorgende. Het accent van de begeleiding ligt op het ondersteunen bij de dagelijkse activiteiten.

Je hebt een verzorgende en signalerende rol. Structuur bieden en ondersteunen zijn jouw belangrijkste taken.

Wat wij van jou verwachten

Studerend voor een diploma Maatschappelijke zorg niveau 3; voor de opleiding Verzorgende of andere studie in een medische of agogische richting.

 • 2 weekenden per maand kunnen werken op vrijdag, zaterdag en / of zondag : alle uren zijn in overleg en ruim van tevoren bekend (ongeveer 30 uur per maand).
 • Van nature ben je positief ingesteld, hebt humor en problemen ga jij niet uit de weg.
 • Wat wij jou bieden

  Een contract van 30 uur per maand (meer of minder uren zijn in overleg) voor langere tijd en met uitzicht op een vaste aanstelling.

 • Inschaling is in FWG 30 als Begeleider A met een salaris van max. € 2.546,- als je fulltime zou werken; de cao Gehandicaptenzorg is van toepassing.
 • Je krijgt bovenop het uurloon ook onregelmatigheidstoeslag en reiskostenvergoeding.

 • Voor ons aantrekkelijke pakket arbeidsvoorwaarden kijk je het best onder het tabje 'Ons Aanbod' op werkenbijsherpa.nl.
 • Solliciteren

  Ben jij op zoek naar een leuke baan voor de weekenden? Wacht dan niet langer met solliciteren en stuur je CV naar info werkenbijsherpa.nl

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier