MIG / MAG-lasser (niveau 1&2)
AB Vakwerk
Bolsward, NL
1 dag geleden
source : Joof.nl

Als Mig / Mag lasser ga jij aan de slag om deverschillende vormen en maten te produceren. Hiervoor gebruik jenaast je lastoorts een werktekening met daarop de details van hette bouwen stuk wapeningsstaal.

AB Vakwerkzoekt een enthousiaste medewerker met een voorkeur voor metaal diezich het Mig / Mag-lassen eigen wil maken. Daarnaast wil jij jevaardigheden verbeteren en groeien in de moeilijkheidsgraad van hetwerk.

Dit wil je doen door middel van werkervaring enopleiding(en). Er wordt vooral naar de inzet en potentie gekeken enniet zozeer naar ervaring.

Wapening is eenversterking die in beton wordt aangebracht. Wapening kan nodig zijnomdat beton wel drukkrachten, maar bijna geen trekkrachten op kannemen.

In een groot deel van de gevallen (99%) zullen stalenstaven, kabels of netten als wapening worden toegepast, hetbetonijzer.

De wapening wordt door betonstaalvlechters op eenminimale afstand tot de buitenkant van het beton (de dekking)aangebracht om aantasting te voorkomen.

Wijvragen :

 • Je wilt jezelf graag ontwikkelen middelswerkervaring en opleiding(en)
 • Je toont inzet enmotivatie
 • Je vindt het werken met metaalleuk
 • Wij bieden :

  Salaris enarbeidsvoorwaarden conform klein metaal CAO

  Mogelijkheidtot volgen van opleidingen

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier