CNC frezer
Regiodienst
Nieuwegein, Netherlands
4 dagen geleden

Introductie

Voor een metaalbewerkingsbedrijf zijn we opzoek naar een (ervaren) CNC frezer om het huidige team te komen versterken. Je bent verantwoordelijk voor het maken van onderdelen van verschillende machines.

De werkzaamheden bestaan uit het programmeren en / of instellen van de machine, het maken van de producten en het controleren van de producten.

Ben jij CNC frezer en opzoek naar een nieuwe uitdaging? Dan zijn we opzoek naar jou!

Organisatie

De organisatie richt zich op het produceren van machines en de bijbehorende onderdelen. De meeste machines die worden gemaakt binnen het bedrijf zijn voor de vacuümindustrie.

De machines worden in een nauwe samenwerking samen met de klant ontwikkeld om zo goed mogelijk in te spelen op de wensen van de klant.

De onderdelen die worden gemaakt bestaan uit enkel stuks specifiek aan de wensen van de klant of grote series voor meerdere bedrijven.

Functie

Als CNC frezer ben je verantwoordelijk voor een deel van de productie van de onderdelen die worden gebruikt voor verschillende machines.

In overleg met de werkvoorbereiding ga je aan de slag met het programmeren van het besturingssysteem of maakt de nodige aanpassingen in de huidige programmering.

De freesmachines binnen de werkplaats zijn uitgerust met een Siemens of Heidenheim besturingssysteem. De onderdelen verschillen zeer per machine en per klant.

Hierdoor is het zeer nauwkeurig werk en wisselt het sterk van enkel stuks tot iets grotere series. Na het instellen van de machine en het bewerkingsproces controleer je de producten voordat je ze doorstuur naar het volgende station.

Waar nodig test je onderdelen of controleert of alle maten volgens de tekening kloppen. Als dit niet het geval is zoek je een oplossing om de afwijking zo snel mogelijk te verhelpen.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de freesmachines op het gebied van de eerste storingen en een klein stukje onderhoud te denken aan het reinigen van de machines.

Functie eisen

Om in aanmerking te komen voor deze functie wordt het volgende van je verwacht :

 • Je kan werken en programmeren met een Siemens en / of Heidenheim besturingssysteem;
 • Minimaal 3 jaar ervaring als frezer;
 • MBO werk- en denkniveau;
 • Goede kennis van de Nederlandse taal
 • In het bezit van een rijbewijs en eigen vervoer (het bedrijf is lastig te bereiken met het ov)
 • Woonachtig in de directe omgeving van Utrecht
 • Aanbod

  De organisatie biedt je een baan voor de lange termijn waar je de mogelijkheid krijgt je verder te ontwikkelen. Je krijgt direct een contract bij de organisatie aangeboden van een half jaar.

  Het salaris wordt bepaald aan de hand van ervaring, leeftijd, eventuele diploma’s en is volgens de CAO norm tussen de € 2100,00 en € 3500,00 bruto per maand.

  Daarnaast heb je recht op 24 vakantiedagen en 13 adv dagen.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier