Startende autoverkoper Louwman Amersfoort
Louwman Group
Amersfoort, NL
6 dagen geleden

JUNIOR VERKOOPADVISEUR Fulltime (Toyota Louwman Amersfoort)

Functie omschrijving Junior Verkoopadviseur

Graag komen wij, voor onze Toyota vestiging Louwman Amersfoort , in contact met een gemotiveerde en klantgerichte Junior Verkoopadviseur (fulltime, m / v)

Wij zoeken een talentvolle commerciële kandidaat die gastheerschap en het overtreffen van klantverwachtingen hoog in het vaandel heeft staan.

Vanuit jouw enthousiasme werf je nieuwe klanten en bouw je een oprechte vertrouwde band met hen op. Daarnaast onderhoud jij bestaande relaties op een professionele wijze.

Je luistert goed naar de wensen van de klant, je kunt je inleven in hun situatie en daardoor kun jij een perfect advies uitbrengen.

Door jouw toegevoegde waarde beveelt de klant ons bedrijf aan in zijn omgeving. Het principe afspraak is afspraak is bij uitstek op jou van toepassing, je bent dienstverlenend ingesteld en bij jou staat klantentevredenheid hoog in het vaandel.

Je realiseert jouw verkoopdoelstelling(en), bent proactief en consequent in (telefonische) leadopvolging en verwerkt alles netjes en volgens de richtlijnen in het daarvoor bestemde automatiseringspakket.

Je bent te omschrijven als een echte aanpakker!

Samen met collega’s zorg je ervoor dat de presentatie van alle auto’s (nieuw en gebruikt) zowel online als in de showroom picobello voor elkaar is.

Dit door o.a. foto’s maken, online advertenties maken, prijskaarten, auto’s napoetsen, etc.

Uiteraard zal je intensief begeleid worden door een team van ervaren, commerciële medewerkers. Wil jij je ontwikkelen tot een succesvolle, commerciële salesadviseur?

Solliciteer dan nu op deze dynamische functie.

Functie eisen

Voor deze functie zijn wij op zoek naar een hardwerkende junior verkoopadviseur met minimaal een afgeronde commerciële opleiding, aangevuld met 1 of 2 jaar praktijkervaring in een commerciële, klantgerichte omgeving.

Naast dat je gemotiveerd bent, ben je klantvriendelijk, proactief, representatief, service- en resultaatgericht. Je beschikt tevens over uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden met een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Je bent in het bezit van een rijbewijs B.

Geïnteresseerd? Solliciteer dan direct via onderstaande button.

U hebt uw sollicitatie al verzonden met behulp van dit e-mailadres. Als u uw sollicitatie wilt aanpassen, neemt u contact op met de contactpersoon.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier