Werkvoorbereiders voor toonaangevende bouwkundige projecten in groningen
Bouwselect
Groningen
1 dag geleden
source : Bouwjobs.nl

Profiel opdrachtgever : Onze opdrachtgevers zijn (inter)nationaal opererende aannemers met een stevige voet aan de grond in Nederland.

Komende jaren staan er een aantal zeer prominente projecten hun afwachting te maken om in Groningen in uitvoering te gaan.

Hiervoor zoeken wij diverse professionals die het leuk vinden om hieraan mee te werken. Functie inhoud : Begin 2019 gaan er in Groningen een aantal zeer uitdagende projecten van start.

De projecten hebben een aantal dingen met elkaar gemeen. De omvang in euro’s loopt per project in de 9 cijfers, de projecten zijn technisch complex van aard en hebben een doorlooptijd van enkele jaren.

Het werken aan zo’n omvangrijk en uniek project heeft een aantal grote voordelen. Zo kun je ervaren om op multidisciplinair niveau samen te werken.

In dit soort projecten worden altijd innovatieve / nieuwe bouwmethodieken toegepast en leer je werken met de nieuwste software.

Tot slot staan dit soort projecten ook goed op je C.V. en is het salaris vaak boven marktconform. Functie eisen : Voor deze projecten gaan wij meehelpen om de projectorganisatie vorm te geven.

In het begin van het traject, vanaf eind 2018, zoeken wij vooral Werkvoorbereiders en Tekenaars. Wij hebben meerdere functies in te vullen, zowel op MBO als HBO / TU niveau.

Heb je een Bouwkundige opleiding, aangevuld met ervaring bij een aannemer (bij voorkeur in de utiliteitsbouw / industriebouw), en lijkt het je leuk om de komende jaren mee te werken aan een van deze grote en toonaangevende projecten?

Reageer dan snel! Over het bedrijf : Bouwselect is een noordelijk detacheringsbureau dat zich gespecialiseerd heeft in de projectondersteuning en de arbeidsbemiddeling van vakspecialisten binnen de bouw, civiel, cultuur en milieutechnische arbeidsmarkt in Noord Oost Nederland.

In deze regio is Bouwselect doorgegroeid naar een plaats in de top! Deze groei is gerealiseerd zowel binnen de profitsector, als ook binnen de non-profitsector (overheden en semi-overheden).

Bij elke opdracht kent Bouwselect drie kernwaarden : betrouwbaarheid, continuïteit en kwaliteit. Dit biedt voordelen voor de opdrachtgever, voor de gedetacheerde medewerkers en voor Bouwselect zelf.

Daarnaast is de bedrijfsvoering te omschrijven als nuchter, direct, no nonsense, met korte lijnen en met de mogelijkheid om altijd snel te schakelen.

Open communicatie en eerlijke advisering zijn van doorslaggevend belang in de dienstverlening van Bouwselect. Met als basis vak- en branchekennis, wordt aan het menselijk aspect bij elke opdracht de beste invulling gegeven.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier