Buddy
VluchtelingenWerk Nederland
Zuid-Nederland
6 uur geleden

Wij zoeken buddy's! De buddy is iemand die het gewone leven met de vluchteling deelt . Het menselijk aspect staat hierbij centraal.

De buddy neemt de vluchteling mee en maakt hem deelgenoot van allerlei zaken die in het leven van alle dag spelen.

Enthousiast en praktisch

Als buddy kom je bij de mensen thuis en steun je een vluchteling om zijn of haar sociale netwerk te vergroten, een sportclub te vinden en wegwijs te raken in stad en wijk.

Als buddy zie of hoor je over hun problemen, waarbij je bij kleine, overzichtelijke problemen hulp kunt bieden. Bij multi problematiek of structurele problemen schakel je met het support team.

Zij pakken het probleem verder op.

Herken jij jezelf in bovenstaande rol en ben jij :

 • Betrokken
 • Goed in het leggen van contacten
 • Twee uurtjes per week beschikbaar
 • Dan ben jij geknipt voor de rol van buddy!

  Wij bieden jou :

  Een stimulerende en uitdagende werkomgeving met ruimte voor je eigen ontwikkeling. Volop mogelijkheden om meer te leren over andere culturen.

  Een prettig team waarin iedereen elkaar ondersteunt om samen vluchtelingen verder te helpen. Alle vrijwilligers werken onder begeleiding van een professional.

  VluchtelingenWerk Zuid-Nederland biedt verder ook een inwerkprogramma waaronder de verplichte basiscursus, workshops en trainingen en reis- en onkostenvergoeding.

  Wij vragen daarnaast al onze medewerkers een Verklaring omtrent Gedrag aan te leveren.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier