Vakbekwaam hovenier
Het Groen Werkt
Uden, NL
6 uur geleden

Vacatures

 • weneedbootstrap float : left !important;
 • Bij Het Groen Werkt helpen we je om je carrière in het groen zo goed mogelijk te laten groeien! Of je nu wilt beginnen als groenvoorziener, of je werkt al jaren als zelfstandig hovenier maar bent op zoek naar de volgende stap, Het Groen Werkt verbindt jou met het juiste bedrijf.

  Uden 18-10-2019

  Personeel is de motor van een onderneming. Voor Het Groen Werkt is dat niet anders. Voor deze functie zoeken wij vakmensen met liefde voor het vak, gedegen kennis en hart voor hun collega’s en het bedrijf. Mensen met bezieling.

  Functieomschrijving

  Als hovenier ben je verantwoordelijk voor de aanleg- en onderhoudswerkzaamheden van uiteenlopende projecten.

  Functie eisen

  Wij zijn op zoek naar een iemand met een gedegen vakkennis. Het liefst iemand die letterlijk en figuurlijk ruim kan denken.

  Een rijbewijs BE is noodzakelijk.

  Arbeidsvoorwaarden

  Wij bieden gunstige arbeidsvoorwaarden met een daarbij passend salaris. Daarnaast zijn er volop doorgroeimogelijkheden en er is ruimte jezelf verder te ontwikkelen.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier