(Startende) Service Monteur Windturbine
Oceanwide
Nijmegen
3 dagen geleden

Function description

maritime vacancy (Startende) Service Monteur WindturbineAls service monteur verricht je samen met je collega’s preventief onderhoud en reparaties aan windturbines.

De voornaamste werkzaamheden zijn mechanisch en elektrotechnisch van aard. Naast het preventieve onderhoud zal jij, wanneer je de speciale trainingen hebt afgerond, ook storingen oppakken.

Als je het mooi vindt om internationaal te werken dan kan dat ook. Zo biedt onze opdrachtgever de mogelijkheid om buitenlandse teams te ondersteunen met onderhoud en de opbouw van turbines.

Dit gebeurt in Europa maar ook daarbuiten, zoals in Vietnam. Daarnaast kan het voorkomen dat je andere regio’s in Nederland ondersteunt in hun werkzaamheden.

Jouw team

Het team van regio Midden bestaat uit 16 monteurs. Jij werkt in een team van 3 monteurs. Je collega’s begeleiden je en op hen kan je altijd terugvallen als je er even niet uitkomt.

Je staat er als elektromonteur dus nooit alleen voor. Binnen de teams draait het om vertrouwen hebben in elkaar, elkaar aanvoelen, goed samenspel en afspraken maken en nakomen.

Zo word je onderdeel van een hecht team. Binnen het team past iemand die sterk in zijn schoenen staat en niet bang is om uit te komen voor zijn of haar mening.

Om het bedrijf goed te leren kennen voor je aan de slag gaat is er een meeloop dag beschikbaar. Zodat jij dit alles zelf ook kunt ervaren en beoordelen.

Function demands maritime vacancy (Startende) Service Monteur Windturbine

 • Je hebt een afgeronde MBO 3 opleiding in een technische richting, zoals elektrotechniek, installatietechniek, mechatronica of lunchvaarttechniek.
 • Je hebt een hoog verantwoordelijkheidsgevoel zodat je het werken op hoogte veilig houdt; niet alleen voor jezelf, maar ook voor je collega’s.
 • Je bent flexibel, want geen één storing is hetzelfde. De ene storing kost meer tijd dan de andere.
 • Je bent gemotiveerd om de werkzaamheden in teamverband op te pakken, ook als er geen leidinggevende op site is.
 • Je bent medisch fit want ook na het klimmen moet je je werkzaamheden veilig kunnen uitvoeren.
 • Je bent woonachtig in de omgeving Nijmegen of ten zuiden van Arnhem.
 • Working conditions maritime vacancy (Startende) Service Monteur Windturbine

  De veiligheid van je collega’s staat bovenaan; je werkt op hoogte maar ook in elektrische installaties. Heb jij hiervoor nog niet de juiste certificaten, zoals GWO, VCA en / of Avanti Lift?

  Geen probleem, onze opdrachtgever zorgt ervoor dat je eerst goed wordt opgeleid. Voordat je aan de slag gaat, ontvang je jouw persoonlijke werkkleding en beschermingsmiddelen.

  Verder biedt de opdrachtgever :

 • Direct een vast contract.
 • De salarisschaal start bij €2.661,83 tot €3.615,24 op basis van een 40-urige werkweek. Je valt onder de Metalektro cao waarbij je wordt ingeschaald op basis van kennis en ervaring.
 • Vrije dagen genoeg, namelijk 27 vrije dagen en 13 ADV dagen!
 • Overuren en storingsdiensten worden uitbetaald en je hebt bij een storingsdienst ook recht op een bruto vergoeding.
 • Naast een goed salaris en prima secundaire voorwaarden, is teambuilding ook belangrijk. Daarnaast is er ruimte voor een barbecue of een avondje karten met je directe collega’s.
 • Zie jij het als een uitdaging om, uiteraard in alle veiligheid, met verschillende weersinvloeden, warm of koud, en soms met een flink zuchtje wind, naar boven te gaan? Dan zoeken wij jou!

  Do you have questions about this vacancy?

  Contact : Dwight BaltusContact company : OceanwideEmail : dwight.baltus oceanwidecrew.comPhone number : +31 682537336Address : Bellamypark 3Zipcode : 4381 CGCity : Vlissingen Apply for this job

  Check out our other jobs

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier