Technische Bezorging
Electro World
Vlaardingen
22 uur geleden

Wat ga je doen?

Als Bijrijder Technische Bezorging word je opgeleid tot Technisch Bezorger. Je kunt in deze functie beginnen als starter of junior, maar ook als je al meer ervaren bent met (technische) bezorging! Als Bijrijder Technische Bezorging g a je aan de slag met het bezorgen en installeren van onze apparaten bij de klanten thuis.

Een afwisselende en uitdagende baan omdat de apparaten waarmee je te maken krijgt kunnen variëren van een wasmachine of een oven tot een televisie met soundbar of zelfs het installeren van smarthome apparaten.

Goed om te weten is dat je in deze functie eerst met een ervaren collega werkt zodat we jou alles van het vak kunnen leren.

Behalve het leren on the job zullen wij je ook voorzien van de benodigde training en opleiding en heb je zelfs de mogelijkheid (als je dat wilt) om uiteindelijk door te groeien naar volwaardig service monteur.

Dus lijkt het jou wel wat om onze klanten te helpen tot en met de installatie van hun nieuwe aankopen en ben jij iemand die graag wil leren?

Dan is dit echt jouw baan!

Hoe kan een dag eruit zien voor jou?

 • In de eerste periode zorgen jouw collega's ervoor dat ze je laten zien wat er allemaal komt kijken binnen het vakgebied van bezorging en installatie.
 • Samen met je collega's bespreek je de route die jullie die dag gaan rijden en zorgen jullie samen dat alles is ingeladen.
 • Jullie zetten de radio aan en gaan onderweg om de bestelde apparaten af te leveren en te installeren bij onze klanten.
 • Eenmaal aangekomen bij de klant maak je een praatje, zorg je samen met je collega dat het product op de juiste plek staat en dat het apparaat netjes is geïnstalleerd.
 • In beginsel zal jouw collega dit vaker doen, maar uiteindelijk ga je ook zelf de klanten uitleg geven over hoe zij het apparaat kunnen gebruiken.
 • Jullie vragen nog even of de klant tevreden is en sluiten af met een bedankje voor alle goede zorgen en met dat gevoel ga je door naar de volgende klant.
 • Aan het einde van de dag rijden jullie weer naar de winkel, zorgen jullie samen dat alles weer netjes is en sluiten we af.
 • Het fijne is dat je weer lekker op tijd thuis bent, want de planning loopt tot uiterlijk half 6. Op naar huis en tot morgen!
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier