Werkmeester Techniek
Olympia Uitzendbureau
Amsterdam, Noord-Holland
6 dagen geleden
source : nationale vacaturebank

Project School 2 Work :

De functie van werkmeester is gericht op het begeleiden van jonge schoolgaande deelnemers in de leeftijd 15 tot 19 jaar en daarbij hun vaktechnische kundigheid verkennen.

De deelnemers leren de basale arbeidsgerichte vaardigheden om hun gericht voor te bereiden op het betreden van de arbeidsmarkt.

Een aantal van de school2work deelnemers doorlopen een oriënterende handson stage en vervolgen hun opleiding na einde traject bij School2Work.

De deelnemers die niet meer terug naar een school vervolgopleiding gaan worden verder doorgeleid naar een jobcoach en klantmanager bij de gemeente Amsterdam.

Dit ga je doen

 • Het geven van instructies bij bouw gerelateerde basis opdrachten en het begeleiden in hun volwassenheid zijn een primaire taak van de werkmeester dat in nauw overleg met de collega’s van School2Work plaatsvindt.;
 • Vanuit een weekprogramma vul jij op jouw eigen werklocatie, het programma voor maximaal 6 deelnemers in. Het bijbrengen van basis vakvaardigheden en werknemersvaardigheden aan jouw deelnemers geeft jou voldoening en werkplezier.;
 • Je hebt de taak om structuur aan te brengen en vanuit een positieve werkhouding kan jij de klik maken met jongeren die door praktische opdrachten ontdekken waar ze goed in zijn en zodoende keuzes leren maken voor de toekomst.
 • In dit werkveld heb je een affiniteit met deze jeugdige deelnemers.

  Als werkmeester ben je professioneel, integer, creatief in het overbrengen van kennis en steek je de handen uit de mouwen.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier