De Ziep 6
Dichterbij
Ottersum
1 dag geleden

De Ziep 6

De Ziep 6 in Ottersum ligt heerlijk rustig midden in het groen. Voor cliënten ideaal wonen en voor jou heerlijk werken! In deze inspirerende omgeving wonen vijf cliënten, mannen.

Ze hebben ieder een zelfstandig appartement met een eigen woonkamer, slaapkamer en badkamer. Verder is er een grote gezamenlijke keuken en woonkamer om samen te eten, wat te drinken, te kletsen en tv te kijken.

De bewoners zijn 25 jaar tot 50-plus. Ze hebben een matig tot ernstig verstandelijke beperking en bijkomende gedragsproblematiek.

De Ziep telt in totaal tien woongroepen met vier tot vijf bewoners. Ook is er een mooi sportveld en een theehuis. Er is dus genoeg te doen.

Maar daar hebben de bewoners van De Ziep 6 jou wel bij nodig. Stel jij een fijn en zinvol dagprogramma op?

Openstaande vacatures : Begeleider EVB+

Houd jij van uitdaging en afwisseling in je werk? Dan is De Ziep 6 de werkplek voor jou. Iedere bewoner is boeiend en anders.

De vijf bewoners hebben vaak ook een hechtingsproblematiek en autisme. Ze zijn heel direct naar jou. Mentaal word je uitgedaagd op topsport’-niveau.

Dat vraagt van jou dat je stevig in je schoenen staat en flexibel bent. Je houdt altijd oog voor de persoon achter het soms moeilijk verstaanbare gedrag.

Als cliënten boos of agressief zijn, weet jij wat de boodschap erachter is.

Naast verzorgende taken, help je bewoners een zo fijn mogelijk leven te leiden. Je kent hun complexe zorgbehoefte en weet welke ondersteuning ze nodig hebben.

Je zorgt voor groei binnen hun mogelijkheden. Daarvoor bekijk je wat de bewoners zelf kunnen en welke ontwikkelstappen ze al gemaakt hebben of nog kunnen maken.

Er is dus veel maatwerk nodig. Geen enkele dag is dan ook hetzelfde. Dat zorgt voor veel afwisseling, ook omdat je er vaak op uittrekt met de bewoners en van alles onderneemt.

Het team van De Ziep 6 is jong, dynamisch en flexibel. Je werkt intensief samen met vier of vijf collega’s op de werkvloer en met de gedragsdeskundige en DVC'er.

Je staat er dus niet alleen voor. Duidelijke communicatie en professionaliteit zijn de basis van de samenwerking. Je hebt wisselende diensten tussen 07.00 uur en 22.00 uur.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier