vrachtwagenchauffeur / belader Duiven
Synergie
Duiven | 40 uur | MBO, NL
2 dagen geleden

home vacatures vrachtwagenchauffeur / belader Duiven

Als Chauffeur afvalinzameling zorg je ervoor dat de afvalstromen bij klanten worden opgehaald en naar de inzamellocaties worden vervoerd.

Hierbij wordt je ingezet op verschillende inzamelvoertuigen. Dat kan bijvoorbeeld een kraakperswagen, een portaalwagen of een haakwagen zijn.

Geen dag is hetzelfde. Je komt op allerlei verschillende locaties en bij verschillende klanten. Van een winkel in de binnenstad, een kantoorpand, een bouwlocatie tot een grote fabriek.

De planning zorgt er hierbij voor dat je route goed en efficiënt is ingedeeld en daarbij wordt best wel een beroep gedaan op je flexibiliteit.

Het werk moet met elkaar gedaan worden en samen zorg je er voor dat alle geplande klanten voor die dag worden bediend. Ook het beladen is een onderdeel van je functie, we noemen de functie niet voor niets Chauffeur / Belader.

Op sommige routes wissel je gedurende de dag met je collega waarmee je op pad bent van Belader naar Chauffeur en omgekeerd.

Functie eisen :

Jij bent in het bezit van rijbewijs C, code 95 en een chauffeurspas

Jij hebt een VCA certificaat of bent bereid deze te halen

Jij bent klantvriendelijk en stressbestendig

Opmerkingen :

Je krijgt alle ruimte om jezelf te ontwikkelen, onder andere door je breed inzetbaar te maken op verschillende voertuigen en er voor te zorgen dat je up to date blijft voor alle verplichte trainingen en vakkennis.

Je krijgt een marktconform salaris dat iedere maand stipt op tijd betaald wordt

Info over werkgever :

Je komt via Synergie te werken bij een internationale organisatie met een informele en resultaatgerichte cultuur en een gezonde financiële positie.

Bij goed functioneren krijg je een contract voor onbepaalde tijd.

Vestiging : Apeldoorn

055-7820444

apeldoorn synergiejobs.nl

Datum geplaatst : 21 oktober 2019

Vakgebied : Transportbedrijven

Uren per week : Vacaturenummer :

Vacaturenummer : AP.SYN.4084

Dienstverband : Fulltime

Opleiding :

Klik hier om via WhatsApp te reageren

Report this job
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier