Microsoft Dynamics CRM Consultant
ImProfs
Amsterdam, Noord-Holland, Netherlands
21 uur geleden

Ben jij die topper met ruime Dynamics CRM kennis en ervaring? Heb je inmiddels meerdere succesvolle CRM implementaties achter je naam staan?

Doorzie je business processen van klanten, herken je optimalisatiemogelijkheden en wil je vernieuwende CRM-oplossingen ontwikkelen?

Dan is onze opdrachtgever op zoek naar jou.

Microsoft Dynamics CRM Consultant

32-40 uur Locatie Amsterdam

Wat ga je doen?

Onze klant is een ambitieuze full service digitale dienstverlener en levert met plusminus 300 professionals in Nederland innovatieve technische oplossingen.

De organisatie is meervoudig Microsoft Gold Partner.

Bij de klant word je onderdeel van het groeiende team van ervaren CRM professionals. Je analyseert business processen van klanten, ziet kansen voor optimalisatie en ontwikkelt vernieuwende CRM oplossingen.

Met je consultatieve selling vaardigheden speel je een belangrijke rol in pre-sales trajecten bij potentiële klanten. Maar je bent ook verantwoordelijk voor de realisatie en implementatie van projecten.

En omdat de klant sterke groeiambities heeft op het gebied van CRM speel je ook een rol in de marketing activiteiten. Bijvoorbeeld als spreker op events en congressen.

Een veelzijdige rol met veel contacten bij klanten en andere business units.

Welke kennis en vaardigheden worden gevraagd?

Voor deze veelzijdige rol gaat de klant ervan uit dat je een HBO diploma op zak hebt in een bedrijfskundige of informatica richting.

Je hebt zeker 5 jaar ervaring opgebouwd binnen het vakgebied en meerdere CRM implementaties succesvol afgerond. Bij voorkeur heb je daarin als teamlead geacteerd.

Je bezit overtuigingskracht die je ook al eerder hebt ingezet in pre-sales trajecten. Uiteraard heb je relevante Dynamics CRM-certificaten op zak.

En we verwachten ook dat je kennis hebt van Agile werken en de SCRUM methodiek.

Wat biedt onze klant?

Je doet belangrijk werk en dat wordt door de klant op waarde geschat. Je krijgt een concurrerend salaris en een werkweek van 32 of 40 uur.

Plus de zekerheid dat je komt te werken in een sterk presterende organisatie met gedreven professionals als collega.

En hoe investeren ze verder in je?

Onze klant begrijpt dat dit niet je laatste stap is. Dat je je verder wilt ontwikkelen. Dat zie je terug in een ruim opleidingsbudget en de inspirerende samenwerking en kennisuitwisseling met andere professionals binnen het bedrijf.

Tegelijkertijd vindt onze opdrachtgever het minstens zo belangrijk dat er een goed evenwicht is tussen hard werken en jouw persoonlijke gezondheid en balans.

Je komt dan ook terecht in een werkomgeving waarin gezondheid en vitaliteit veel aandacht krijgen.

Ben je geïnteresseerd in de vacature? Reageer dan zo snel mogelijk om terugkoppeling te krijgen van ons of we je kunnen voorleggen bij onze klant. Voeg bij je reactie :

 • Een Nederlandstalige CV in word formaat
 • Info met betrekking tot je salaris en je secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Tot snel, wij wachten op je reactie!

  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier