HR Business Partner JYSK Nederland
JYSK
Arnhem, Gelderland, Netherlands
3 dagen geleden
Job Description

Wat ga jij als Human Resource Business Partner bij ons doen?

Je bent dé schakel tussen HR en retail. Je coacht en adviseert de district managers met zijn/haar winkels, daagt ze uit om het goede te doen voor de business en de medewerker. Jij bent dus de sparringpartner voor het management van jouw regio. Zo draag je bij aan de ontwikkeling van het HR-beleid en vertaalt deze naar doelstellingen op het gebied van onder andere: Opleiding & Ontwikkeling, Verzuim, Beoordelingen en Arbeidsvoorwaarden. Op basis hiervan adviseer je – gevraagd en ongevraagd – het management over HR vraagstukken.

Het is jouw verantwoordelijkheid dat er altijd voldoende talenten klaar staan om door te groeien binnen de organisatie. Dit gebeurt door de juiste mensen te werven, het signaleren van aanstormende talenten/potentials en het tijdig inspelen op de verwachte uit/en doorstroom van medewerkers.

Je ontwikkelt trainingsmaterialen en geeft regelmatig zelf trainingen over HR gerelateerde zaken binnen alle lagen van de organisatie. Hierbij voorzie je collega’s van feedback en voel je je verantwoordelijk voor hun ontwikkeling.

Je bent betrokken bij periodieke beoordelingscycli waarbij jij een belangrijke rol speelt in de ontwikkeling van collega’s op alle niveaus binnen de organisatie. Daarnaast coördineer je het ziekteverzuim en bewaak je het verloop van personeel. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor Employer Branding, organiseer je introductiedagen en ben je verantwoordelijk voor het behalen van je targets en HR KPI’s.

Elke week ben je minimaal één dag on the road met een District Manager uit de regio die jij zal gaan bedienen.

Wie ben jij?

Jij bent een daadkrachtige en overtuigende HR Business Partner die zich thuis voelt in een commerciële organisatie. Je bent niet afwachtend, maar neemt zelf initiatieven. Je kan op alle niveaus binnen de organisatie samenwerken met mensen. Je hebt al ervaring als bijvoorbeeld recruiter of HR-consultant en bent toe aan een volgende stap.

Verder heb jij ook:

  • Bachelor werk- en denkniveau, bij voorkeur opleiding in Human Resources;
  • Een goede beheersing van de Engelse en Nederlandse taal in woord en geschrift
  • 2-4 Jaar werkervaring in een soortgelijke commerciële functie;
  • Communicatieve vaardigheden, commerciële instelling, doelgericht, gedreven, flexibel en je kan snel schakelen

Qualifications

Wat bieden wij jou?

JYSK biedt jou een sleutelrol binnen een dynamische organisatie. Daarbij is volop ruimte voor jouw persoonlijke ontwikkeling en de verdere verdieping van de functie.

Eerst leer je onze inspirerende, energieke organisatie met informele bedrijfscultuur kennen en leer je natuurlijk ook de systemen en processen waar wij mee werken.

Het hoofdkantoor is in Arnhem, je werkgebied is Oost Nederland, van Groningen tot Sittard.Additional Information

Nieuwsgierig?
Mocht je interesse hebben in de functie, solliciteer dan en stuur voor 26 januari a.s.  je CV en motivatie in het Engels t.a.v. Ton Wenting HR manager JYSK NL/BE. Bij verdere vragen kun je bellen met Ton op 0031623553759. Bezoek ook onze websites JYSK.com en JYSK.nl.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier