BBL Verkoopmedewerker
Zeeman
Dordrecht , NL
4 uur geleden

De functie

Als BBL Verkoopmedewerker combineer je het werken in de winkel met dagen waarbij je naar school gaat. In de winkel zorg je er samen met je team voor dat de winkel er tip top uitziet.

Je verwerkt de vracht en voorraden in de winkel en presenteert de artikelen zo aantrekkelijk mogelijk. Natuurlijk help je ook klanten aan de kassa en beantwoord je vragen van klanten in de winkel.

Om de winkel er netjes uit te laten zien doe je ook lichte huishoudelijke werkzaamheden, zoals vegen en dweilen. Je hebt de mogelijkheid om je BBL opleiding via Zeeman te volgen.

Je komt dan in een klas met andere collega's van Zeeman.

Jouw profiel

 • Je vindt het leuk om in een winkel te werken en je handen uit de mouwen te steken - Je bent bereid een BBL opleiding te volgen - Het bieden van service zit in je in het bloed en je bent zeer klantgericht- Je hebt een flexibele instelling
 • Wij bieden

  Zeeman biedt je een afwisselende en uitdagende functie in een omgeving die constant in ontwikkeling is. Je krijgt de kans je MBO diploma binnen de Zeemanschool te halen.

  Met dit diploma op zak en de ervaring die je op doet krijg je alle kansen je verder binnen Zeeman te ontwikkelen tot je misschien zelfs je eigen winkel en team aanstuurt.

  Ook zijn er studiemogelijkheden voor onder andere cursussen / opleidingen, ontvang je 20% personeelskorting en kan je deelnemen aan een collectieve ziektekostenverzekering.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier