Directiesecretaresse
Randstad
DEN HAAG, NL
16 dagen geleden

Voor een verenging in Den Haag zijn wij per direct op zoek naar een fulltime directiesecretaresse. Het is een functie voor langere tijd ter vervanging van de huidige directiesecretaresse.

De vereniging zet zich in voor goed onderwijs en onderzoeken binnen hogescholen. Ze doen de besluitvorming en zijn gesprekspartner voor maatschappelijke organisaties en overheden.

Op het kantoor werken ongeveer 25 beleidsadviseurs die over verschillende onderwerpen een advies uitbrengen. Er heerst een informele sfeer onderling.

Als directiesecretaresse ondersteun je de voorzitten en de directie met het vloeiend laten verlopen van alle communicatie en processen.

Je behandelt vertrouwelijke secretariële, financiële en organisatorische taken.

De voornaamste taken zijn het agendabeheer van de directeur en voorzitter. Je plant afspraken in en bereid bestuursvergaderingen voor.

Daarnaast verzorg je de notulen en bewaakt de voortgang van besluiten en afspraken. Uiteraard verwerk je de correspondentie en zorgt voor een tijdelijke afhandeling van telefonische verzoeken.

In de functie van directiesecretaresse ben je goed in de omgang met verschillende typen persoonlijkheden. Je beschikt over een aantal jaren werkervaring in een soortgelijke functie en bent een organisatietalent.

Daarnaast ben je zelfstandig, goed met het digitale netwerk en beheer je Nederlands uitstekend in woord en geschrift. Als directiesecretaresse heb je te maken met ambtelijke persoonlijkheden, je weet je mannetje te staan en kun je in een klein team zelfstandig aan de slag.

Je bent creatief in het bedenken van oplossingen en stressbestendig in tijden van piekbelastingen.

Bij deze opdracht ga je eerst via Randstad Secretarieel aan het werk, tot de zomervakantie. De intentie voor verlengen na deze vakantie is er zeker, met uiteindelijke overname door het bedrijf zelf.

Werken via Randstad Secretarieel houdt in dat je een tijdelijke detacheringsovereenkomst krijgt met een vaste einddatum.

De salarisindicatie van deze opdracht is ongeveer €3.000,- op basis van een fulltime dienstverband. Als je profiel aansluit op de functie zullen wij telefonisch contact opnemen en je voorstellen bij het bedrijf.

Mocht de klik er zijn, dan beslist het bedrijf uiteindelijk of je de opdracht krijgt.

Sta je open voor een leuke baan en wil je direct reageren? Klik dan op de solliciteerknop. Mocht je toch nog vragen hebben, stuur dan WhatsApp bericht naar 06-23747079.

Wij zien je sollicitatie graag tegemoet!

Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

Hanzon, Melissa

Step 2
Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier