Tweede bedrijfswagenmonteur
AB Vakwerk
Sneek, NL
17 dagen geleden
source : AB Vakwerk

Over deze functie

In verband met toenemende werkzaamheden en om het wagenpark van de klant in optimale staat te houden, is onze opdrachtgever op zoek naar bedrijfswagentechnici.

De tweede bedrijfswagenmonteur houdt zich voornamelijk bezig met onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan de diverse trucks.

Dat betekent dat jij (eenvoudige) diagnoses stelt en werkt volgens een vaste procedure. Je gaat o.a. reparaties en onderhoudsbeurten uitvoeren, bent bekend met de diagnostische apparatuur en kunt werken met Office-programma’s.

AB Vakwerk is voor deze functie op zoek naar een flexibele, enthousiast teamplayer met een ongekende dosis motivatie. Specifieke ervaring is geen vereiste.

Locatie : Sneek Provincie : Friesland Branche : Techniek Aantal uren : 40 uur per week Functieniveau : MBO Dienstverband : Tijdelijk met kans op vast dienstverband Omschrijving bedrijf : Met een team vakmensen repareert, reviseert en onderhoudt deze opdrachtgever alle merken trucks en trailers.

Daarnaast voeren ze APK-keuringen uit en herstellen ze schade. Wij vragen :

 • een BAT mbo-diploma;
 • een klantvriendelijke en oplossingsgerichte houding;
 • een grote mate van zelfstandigheid, maar ook goed kunnen functioneren in teamverband;
 • bereid om de noodzakelijke opleiding en bijscholing te volgen. Wij bieden : Een verantwoordelijke en afwisselende baan in een dynamisch bedrijf met goede arbeidsvoorwaarden.
 • Het betreft een fulltimefunctie. Salaris is conform cao.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier