Logistiek medewerk(st)er
Urgent Uitzendburo
Utrecht, NL
1 uur geleden

Functieomschrijving

Urgent is voor meerdere opdrachtgevers op zoek naar Logistiek Medewerkers. Wij hebben het hele jaar door mogelijkheden in onderstaande betrekkingen / functies :

 • Magazijnmedewerker;
 • Orderpicker;
 • Heftruchauffeur;
 • Logistiek Medewerker.

 • De werkzaamheden zullen per opdrachtgever en aanvraag verschillen.
 • Urgent is op zoek naar enthousiaste, gemotiveerde medewerkers! Heb jij werkervaring in de logistiek opgedaan? Of ben bezig met de eerste stappen in jouw carrière?

  Ben je op zoek naar een baan voor lange tijd met kans op een overname? Of zoek je een tijdelijke job ter overbrugging? Urgent heeft meerdere mogelijkheden en komt graag in contact om jouw persoonlijke situatie en wensen te bespreken.

  Zodra je interesse toont in deze vacature, nodigen wij je graag uit voor een kennismakingsgesprek. Met de indrukken die wij tijdens dit gesprek van jou opdoen kunnen wij je koppelen aan de ideale werkgever.

  Zo ben jij verzekerd van een baan die bij jou past en de werkgever weet dat hij de juiste persoon op de juiste plek krijgt.

  Wij hebben voornamelijk open vacatures in de omgeving : Utrecht, Maarssen, de Meern, Zeist en Nieuwegein.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier