Verpleegkundige met EVV-taken (omvang dienstverband in overleg vast te stellen, maximaal 32 uur per week)
St. Pieters en Bloklands Gasthuis
Utrecht, NL
4 dagen geleden

Ter versterking van ons team Zorg thuis (locatie Davidshof) zijn wij op zoek naar collega's voor de functie van

Verpleegkundige met EVV-taken

omvang dienstverband in overleg vast te stellen, maximaal 32 uur per week)

Wat ga je doen?

De verpleegkundige werkt op een afdeling Zorg Thuis. Er wordt verpleeghuis zorg geleverd met de warmte van het Gasthuis.

Binnen de zorgverlening situatie is sprake van gevarieerde en soms complexe meervoudige problematiek. Naast uiteenlopende chronische ziektebeelden en palliatieve zorg is er sprake van psychogeriatrische problematiek en co morbiditeit.

De verpleegkundige verzorgt, verpleegt en begeleidt cliënten conform het zorgleefplan en coördineert en plant de zorg met andere disciplines rondom de cliënt.

De verpleegkundige is samen met collega verpleegkundigen verantwoordelijk voor de 24 uurs organisatie brede bereikbaarheid ( onder diensttijd), is de vraagbaak en biedt zo nodig ondersteuning.

Concreet zijn er vijf resultaatgebieden die in je werk veelvuldig voorkomen : coördineren en plannen, verzorgen en verplegen, het bieden van ondersteuning en begeleiding, het opstellen van zorgleefplannen en overdragen van informatie.

Er wordt gewerkt volgens een rooster en je bent inzetbaar op alle diensten.

Arbeidsvoorwaarden :

We bieden een contract aan voor onbepaalde tijd met een proeftijd van 2 maanden.

Salaris en overige arbeidsvoorwaarden zoals reiskostenvergoeding en verlof zijn conform cao VVT. De functie is ingeschaald in FWG 45.

Bij Zorg Thuis wordt gewerkt met zelforganiserende teams. De samenwerking is hecht en betrouwbaar.

St. Pieters en Bloklands Gasthuis is volop in ontwikkeling, dit biedt ruimte voor initiatief en ontplooiing.

Functie eisen :

Een diploma Verpleegkundige niveau 4 of 5 en ruime ervaring met het verplegen van cliënten.

Je kunt samenwerken met je team, je bent enthousiast, flexibel, klantvriendelijk, integer, positief en betrouwbaar naar de cliënten.

Je hebt tact en inlevingsvermogen. Het stimuleren van bewoners tot zelfzorg is van belang. Je bent iemand die graag wil (mee) bouwen aan een team die goede kwaliteit van zorg levert.

Bij interesse in deze vacature :

Voor meer informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Wytse Niepoth, teamleider, T. 033-4216500. Of bezoek onze website

Solliciteren?

Je wordt van harte uitgenodigd te solliciteren via onze website. We zullen daarna z.s.m. contact met je opnemen en gaan graag met je in gesprek.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier