Werkorganisator service en mutatie onderhoud
Eminent
Amersfoort, NL
3 dagen geleden
source : Bouwvacatures

Wij zijn opzoek naar een Werkorganisator die goed kan schakelen. Ben jij een goede planner , werk je secuur en heb je ervaring met mutatie-onderhoud en service-onderhoud?

Dan ben ik op zoek naar jou!De werkorganisator service- en onderhoud is verantwoordelijk voor het gehele proces en fungeert als schakel tussen de opdrachtgevers, timmerlieden en bewoners.

Jouw communicatieve vaardigheden komen hierbij goed van pas. Daarnaast houd je je bezig met : - De planning- Het opnemen van de werkzaamheden- Kwaliteitscontroles uitvoeren- Contacten onderhouden met bewoners- Administratie

Interesse? Neem contact op met Tessa in 't Veld, 06 - 43 02 04 26, t.intveld eminentgroep.nl

Functieeisen

 • MBO Bouwkunde- Ervaring met mutatie en service onderhoud- Op verschillende niveaus kunnen communiceren- Je werkt secuur en je moet goed kunnen schakelen- Woonachtig Midden Nederland
 • Bedrijfsomschrijving

  Het betreft een groot familiebedrijf met 22 vestigingen verdeeld over het land. Het bedrijf richt zich met name op renovatie en onderhoud in projecten variërend in grootte van 1 tot 16 miljoen Euro.

  Ondanks de grootte van het bedrijf is de sfeer familiair en informeel. In je functie krijg je veel vrijheid en assertiviteit wordt hierin ook gewaardeerd en gezien.

  Het voordeel van de grootte van dit bedrijf is dat er tal van doorgroeimogelijkheden zijn en hier ook een opleidingshuis op is ingericht.

  Zo toets je op vaste momenten in het jaar waar je staat en welke stappen / cursussen / opleidingen je nog moet volgen om door te kunnen groeien of de verdieping op te zoeken in je huidige functie.

  Wil jij bij een groot maar toch familiair bedrijf aan de slag waar je je ambities kan waarmaken? Solliciteer dan snel!

  Arbeidsvoorwaarden

 • Goed salaris- Vast dienstverband- Auto van de zaak- Duidelijk persoonlijk doorgroeiplan- Werken in een leuk team
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier